Ardi09 Dimitrina_kovaceva Prima premium care daha 1 kere sızdırdığını görmedim külot değil cırt olanı baya başarılı. Gündüzleri ucuz bez geceleri premium kullanıyorum
Xsedapolat1 Dimitrina_kovaceva 13 aylık oğlum 4. Aydan beri gece alt açmıyoruz ve hep kendi numarası neyse onu kullandık molfixte şuan 5 kullanıyoruz asla sızdırma vs yapmıyor aslında şaşırdım şuan
Dimitrina_kovaceva Xsedapolat1 ben de şaşırdım çünkü biz de doğuştan bu yana genelde molfix kullandık. Ama 1 yaştan sonra gece sızdırma başladı
Dimitrina_kovaceva 2girlsmom ay gerçekten molfix nasıl sızdırmıyor ya bizimki sızdırıyor yaaa hem külot hem cırtlı
Xsedapolat1 Dimitrina_kovaceva 1 yaş 28 günlük oğlumda külot bezden kaynaklı olabilir sızdırma cırtlı alıyorum ben
Dimitrina_kovaceva Nuralp27 külot bezini denedim cırtlı denicem bide. 1 kere 2 aylıkken cırtlısını kullandım sonra almadım hiç .
n-h-g-g Dimitrina_kovaceva isterseniz 7 8 li paketler satılıyor deneyin 22 tl mi ne ☺️ çok memnunum benn
Yusufagahinannesi Dimitrina_kovaceva sleepy kullanıyorum hiç sızdırmadı küçük veya büyük bez kullanıyor olabilirsiniz veya hatalı bağlıyor olabilirsiniz
Dimitrina_kovaceva Yusufagahinannesi bağlamıyorum külot bez çünkü. Küçük büyük muhabbetini de düşünüp bir küçük bir büyük denedim yine sızdırdı
Elo89 Dimitrina_kovaceva cırtlısını al canım sızdırmıyor asla akşam 8de bağlıyorum sabah 8e kadar duruyor
Mommy_Bird Dimitrina_kovaceva vallahi aynı durum bizde de var uyutmadan hemen önce değiştiriyorum sabah üstü ıslak uyanıyor bende şaşırdım kaldım
Dimitrina_kovaceva Mommy_Bird bugün e bebek aloeveralı aldım denicem eğer olmazsa iade edebiliyorsun şöyle bi 5 tane kullanıp sonra beğenirsem devam eğer çare olursa yazarım 😄 bu gece o bezi kullanıcaz bana şans dile
CizerBirAnne Dimitrina_kovaceva ben dün sleepy ecologic aldım o da çok güzel, hem yumuşadık. Ona da bakabilirsiniz. Yoksa da şans 😃