alimeninannesi papatyasevdalisiii bildiğiniz mika gibi bi malzeme. Boruya girdiği yerden aşına aşına sallarken kırıldı. 🤷🏼♀️
-_-hUysUzvetatlikadin alimeninannesi kırılan yerin bir fotosunu atabilir misin bazı çok kuvvetli yapıştırıcılar var onlarla olur belki mesela kornişleri yapıştırmak için olanlar olur asılınca beni bile tartıyor
alimeninannesi -_-hUysUzvetatlikadin valla canım biraz da olsun kullanabileyim diye bantladım nası atcam ki 🫠
-_-hUysUzvetatlikadin alimeninannesi nalburda muhakkak bulursun yapıştırıcı ben pek çok şeyi öyle yapıyorum porselen plastik metal ahşap her çeşide göre ayrı var
alimeninannesi plakayerli evet canım bunda uykuya dalıyor sonra yatağına geçiriyorum çok rahat oluyor.
alimeninannesi -_-hUysUzvetatlikadin evet canım doğru ama yapıştırdıktan sonra sertleşiyor ya esneme payı olmayacak çat diye iyice gidecek sonra 🤷🏼♀️🫠
alimeninannesi Mufettis_Gadget çok büyük bi ürün ya insan nası yaparım diyor😂 çünkü kurarken ayrı bi dert sökerken ayrı bi dert baya masraflı
Noname21 alimeninannesi bende resim açılmıyor ama pilsan aldık biz 2 sene önce ayaklı 100 kiloya kadar taşıyor hala kullanıyoruz