Liyaninannesiiii https://ty.gl/h67cqfdw7w bende ki buna benziyor gayet memnunum orda uyuyor. Ama Bi arkadaşın dediği gibi bnce de önce elinizdeki kaynakciya götürün yapamazlar ise yeni alin
BARTUMOM alimeninannesi faturanız vardır tüketici hakem heyetine e devletten şikayet edin eğer kabul etmezlerse kilo sinirlamasını gecmediyseniz eğer
Mufettis_Gadget alimeninannesi baby plus garantili oluyor aldığınız şubeye gidip söyleyin tamir edip verrler ben bebek arabasını 3 kere tamir ettirdim ücretsiz şekilde
Esdoel alimeninannesi en üst dediğin çatısı mi 😂 şuan sığınakta internette de bulamadım bulsam atardim
plakayerli alimeninannesi uyuturken mi kullanıyorsunuz biz hiç salıncak kullanmadık merak ettim benim oğlum da 18 aylık
tatlibiranneo plakayerli benimki dr 18 aylık parka çıkamadığımız günler evde sallıyorum çok seviyor sallanmayı
Sevde123 alimeninannesi https://www.ciceksepeti.com/pasha-baby-star-salincak-mama-sandalyeli-salincak-kcm84348814 link açılır mı bilmiyorum pashababy marka 4 sene önce almştm 180 liraya ilk kızımı büyüttüö onunla normal salıncak olarakta hala kullanır,3 kademeli. Şmdi de 2 buçuk aylık kızımı gün içinde bu salıncakla uyutuyorum tavsiye ederim
alimeninannesi Sevde123 çok teşekkür ederim valla bunları görseydim ilk başta alırdım nerden bilicem işte böyle olacağını🫠 sanki çocuk 20-30 kiloymuş gibi kırıldı kaldı elimde.
tatlibiranneo alimeninannesi bir yıldır kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık çok sağlam çıktı ya kapıya takılan barfiksler var ona bağlıyoruz bir yeri delmeye gerek kalmıyor
alimeninannesi tatlibiranneo canım buda çok gğzel maşallah ama benim aradığım bu değil bunun kırılabilcek bi yanı yok zaten☺️
alimeninannesi tatlibiranneo sanki satış pazarlama mı yapıyoruz yaa kaldırmasınlar önerilerinize ihtiyacım var 😄 buranında kurallarınını anlamadım bi link paylaşabilirsiniz ki diyolar bi kaldırıyolar anlamadım gitti 😂
alimeninannesi papatyasevdalisiii bildiğiniz mika gibi bi malzeme. Boruya girdiği yerden aşına aşına sallarken kırıldı. 🤷🏼♀️
Tospikinannesi11 alimeninannesi rosemose kullaniyorum masallah bayagi dayanikli gelen misafir cocuklarini da tasiyor 4 5 yas