alimeninannesi tatlibiranneo sanki satış pazarlama mı yapıyoruz yaa kaldırmasınlar önerilerinize ihtiyacım var 😄 buranında kurallarınını anlamadım bi link paylaşabilirsiniz ki diyolar bi kaldırıyolar anlamadım gitti 😂
tatlibiranneo plakayerli benimki dr 18 aylık parka çıkamadığımız günler evde sallıyorum çok seviyor sallanmayı
alimeninannesi Sevde123 çok teşekkür ederim valla bunları görseydim ilk başta alırdım nerden bilicem işte böyle olacağını🫠 sanki çocuk 20-30 kiloymuş gibi kırıldı kaldı elimde.
alimeninannesi tatlibiranneo canım buda çok gğzel maşallah ama benim aradığım bu değil bunun kırılabilcek bi yanı yok zaten☺️
alimeninannesi papatyasevdalisiii bildiğiniz mika gibi bi malzeme. Boruya girdiği yerden aşına aşına sallarken kırıldı. 🤷🏼♀️
Tospikinannesi11 alimeninannesi rosemose kullaniyorum masallah bayagi dayanikli gelen misafir cocuklarini da tasiyor 4 5 yas
-_-hUysUzvetatlikadin alimeninannesi kırılan yerin bir fotosunu atabilir misin bazı çok kuvvetli yapıştırıcılar var onlarla olur belki mesela kornişleri yapıştırmak için olanlar olur asılınca beni bile tartıyor
alimeninannesi -_-hUysUzvetatlikadin valla canım biraz da olsun kullanabileyim diye bantladım nası atcam ki 🫠
-_-hUysUzvetatlikadin alimeninannesi nalburda muhakkak bulursun yapıştırıcı ben pek çok şeyi öyle yapıyorum porselen plastik metal ahşap her çeşide göre ayrı var