tatlibiranneo plakayerli benimki dr 18 aylık parka çıkamadığımız günler evde sallıyorum çok seviyor sallanmayı
alimeninannesi Sevde123 çok teşekkür ederim valla bunları görseydim ilk başta alırdım nerden bilicem işte böyle olacağını🫠 sanki çocuk 20-30 kiloymuş gibi kırıldı kaldı elimde.
alimeninannesi tatlibiranneo canım buda çok gğzel maşallah ama benim aradığım bu değil bunun kırılabilcek bi yanı yok zaten☺️
alimeninannesi tatlibiranneo sanki satış pazarlama mı yapıyoruz yaa kaldırmasınlar önerilerinize ihtiyacım var 😄 buranında kurallarınını anlamadım bi link paylaşabilirsiniz ki diyolar bi kaldırıyolar anlamadım gitti 😂
alimeninannesi papatyasevdalisiii bildiğiniz mika gibi bi malzeme. Boruya girdiği yerden aşına aşına sallarken kırıldı. 🤷🏼♀️
Tospikinannesi11 alimeninannesi rosemose kullaniyorum masallah bayagi dayanikli gelen misafir cocuklarini da tasiyor 4 5 yas
-_-hUysUzvetatlikadin alimeninannesi kırılan yerin bir fotosunu atabilir misin bazı çok kuvvetli yapıştırıcılar var onlarla olur belki mesela kornişleri yapıştırmak için olanlar olur asılınca beni bile tartıyor
alimeninannesi -_-hUysUzvetatlikadin valla canım biraz da olsun kullanabileyim diye bantladım nası atcam ki 🫠
-_-hUysUzvetatlikadin alimeninannesi nalburda muhakkak bulursun yapıştırıcı ben pek çok şeyi öyle yapıyorum porselen plastik metal ahşap her çeşide göre ayrı var
alimeninannesi plakayerli evet canım bunda uykuya dalıyor sonra yatağına geçiriyorum çok rahat oluyor.
alimeninannesi -_-hUysUzvetatlikadin evet canım doğru ama yapıştırdıktan sonra sertleşiyor ya esneme payı olmayacak çat diye iyice gidecek sonra 🤷🏼♀️🫠