Nefesdunya EsZe hepsine alerji riskine ve bebeğin alışması için 2-3 kaşık, 3-4 kaşık, 4-5 kaşık şeklinde gidebiliyoruz. Alerji yapıp yapmadığını kontrol aslında bir nevi. Yani başlangıç ve deneme ayı olarak düşünebilirsiniz ilk ayı 💙
Kelebeksever Nefesdunya. Ayy com tesekkurler kafamda en azindan bir taslak olustu. Oglum 5 ay 14 gunluk ek gida icin cok endiseliyim. Neyi nasil yapacagimi bilmiyorum. Yazdiginiz resmen aydinlatti beni. Tekrar cok tesekkurler 🙏
Alpaslan34 Nefesdunya aynen ilk ay tadımlık İlk 1 ay zor. 7. Ay yani... Zor değil de sıkıcı. İkinci ay kahvaltı ile güzel oturuyor. 8 ay dolduğunda artık hemen hemen biz gibi yiyor her şeyi salça ve tuz olmadan tabi ki
Kelebeksever Nefesdunya ek gidaya geceli bugun 4. Gun yogurtla basladik yemiyor:( agzini kilitliyor acmiyor hic ilerleyemedik ne yapsam ki :(
Nefesdunya Nhlkbr evet çay kaşığı kadar. Ben ilk 2 gün mama kaşığı denedim çay kaşığı vermek istemedim ama 3.gün çay kaşığıyla verdim daha rahat yedi gibi geldi canım. Tabi ki ölçü olarakta çay kaşığı kadar az üstü az altı önemli değil ortalama ölçü :)
Kbraesmags Aynısını benim dokturumda söyledi canım 😊 ama gel gelelim ki zorla agzına veriyorum 2 kasıktan sonra aglıyor sebze çorbalarından anlamadım neden 🤦🏻♀️ Ama bunu kopyalıcam bende bu şekilde devam ediyim teşekkür ederim 😍❤️
Esraarass Kbraesmags İnstagram da bir doktor eğer bebeğe daha önce verdiğiniz bir yiyeceği tekrar verdiğinizde bebeğiniz tepki veriyor ağzını kapatıyorsa bu anne ben bu yiyeceği daha önce yedim sen fark etmedin ama benim vücudum buna tepki verdi beni rahatsız etti demek anlamına geliyormuş. Bebekler başka şekilde kendini ifade edemediği için ağzını kapatırmış zorlamamak lazımmış. Dedi. Belki sizin bebeğinizde bu yüzden kapatıyordur ağzını.
Kbraesmags Aynısını benim dokturumda söyledi canım 😊 ama gel gelelim ki zorla agzına veriyorum 2 kasıktan sonra aglıyor sebze çorbalarından anlamadım neden 🤦🏻♀️ Ama bunu kopyalıcam bende bu şekilde devam ediyim teşekkür ederim 😍❤️