Nefesdunya böylelikle 22 gün sonra mamamızın yanı sıra sabah yoğurt öğleden sonra sebze ve akşam üstü meyve yiyor olacağız. Kahvaltı ve çorbalar bir sonraki ay başlanıyor.
Kevserrrrrrrrrr Nefesdunya Merhaba bende sabah sebze öğlen meyve akşam yoğurt şeklinde veriyorum tadımlar bitti akşam yoğurt verdiğimde daha da kolay uykuya dalıyor sabah sebze gün içinde kolay sindiriliyor diye düşünüyorum size bu şekilde yapmanızı doktor mu önerdi ?
Nefesdunya EsZe hepsine alerji riskine ve bebeğin alışması için 2-3 kaşık, 3-4 kaşık, 4-5 kaşık şeklinde gidebiliyoruz. Alerji yapıp yapmadığını kontrol aslında bir nevi. Yani başlangıç ve deneme ayı olarak düşünebilirsiniz ilk ayı 💙
Kelebeksever Nefesdunya. Ayy com tesekkurler kafamda en azindan bir taslak olustu. Oglum 5 ay 14 gunluk ek gida icin cok endiseliyim. Neyi nasil yapacagimi bilmiyorum. Yazdiginiz resmen aydinlatti beni. Tekrar cok tesekkurler 🙏
Alpaslan34 Nefesdunya aynen ilk ay tadımlık İlk 1 ay zor. 7. Ay yani... Zor değil de sıkıcı. İkinci ay kahvaltı ile güzel oturuyor. 8 ay dolduğunda artık hemen hemen biz gibi yiyor her şeyi salça ve tuz olmadan tabi ki
Kelebeksever Nefesdunya ek gidaya geceli bugun 4. Gun yogurtla basladik yemiyor:( agzini kilitliyor acmiyor hic ilerleyemedik ne yapsam ki :(