Eymen7272 Beraninannesii olsun okdr bn sabah yataktan çıkar akşam yatağa girinceye kdr ayaktm ama sabah uyaninca ev darma daginik evde çocuk oldumu evin toplu olması zor
Berraeva Tatlisoglum Rabbim en güzelini tez zamanda size de nasip etsin inşallah ❤️ evet insanın evini sevmesi gercekten güzel bir duygu
Zeynep1903 sweet_mom_ normalde oraya koyuyorum bazen de degiştiriyorum 🤭 teşekkür ederim yorumunuz için 😘
Kuzeymommms _mom9 bende arıyorum ama bulamadım kaç tane denedim yeni çıkan cam şişelerden falan hep denedim ama istediğim gibi değil maalesef
Dilaylaa Merve-Mert ya benim evim çok eski aslında , bu yaz taşındık mobilyalı bir evdi birazı bizim birazı bizim değil pekte ilgilenemedik daha çalıştığımız için . Pek buradaki arkadaşlara hitap eden bir ev.degil eşyalarda öyle 😅
NmalkoC _mom9 bence en sadesi herşeyin dolapta olması tezgahın koşelş olduğu için köşede full elektrikli aletlerim durur onun haricinde herşeyim dolaptadır yok baharatlık yok yağdanlık bulaşıklok hiçbişeyi tutmam tezgahta