Kuzeymommms _mom9 bende arıyorum ama bulamadım kaç tane denedim yeni çıkan cam şişelerden falan hep denedim ama istediğim gibi değil maalesef
bebitonunannesi_ Berraeva çaycı ve kahve makinamiz ayni .kahve makinam bozuldu hiç de memnun değildim küçüktü misafir geldiğinde kullanışlı olmuyordu fincana doldururken de e alttan süzüyordu
Berraeva bebitonunannesi_ Gerçekten elektronik eşya şans meselesi dedikleri doğru 2 buçuk yıldır kullanıyorum hala ilk günkü gibi ne bir akıtma oldu ne de köpüksüz yaptı sizin adınıza üzüldüm :( evet kalabalıkta zor oluyo ama diğer kahve makinalarının hazinelerine göre yine de büyük sayılır
Denizanasi92 Zeynep1903 kaldırıym bende şimdi valla fotoğrafları görünce içim açıldı kimse kullanmıyor 🤣 ben çalışıyorum da bazen akşam kaldıracam gücüm olmuyor ama en iyisi kullanmamak beni toplamaya teşvik eder
Zeynep1903 Denizanasi92 normal o zaman canım calısan ınsanlar için pratiklik önemli tabi napıcaksın. Ama makinen varsa daha kolay hemen at yerlestır 😅
Karla Dilaylaa ayy bende cok merak ediyorum sizin tarzinizi ya. Banada atarmisiniz. Yakin goruyorum sizi kendime🥰
Beyzaevren Tezgahta bı kaktüslerim var bacım sende çiçek felan koyabilirsin ben sevmiyorum tezgah üstünde birşey
agacsizkoala _mom9 teşekkür ederim sizede nasip olur inşallah, ben yağdanlığı plastik aldım ama ağzı genişlerden aldım içi kolay yıkansın diye şuan makinede olmasa resmini atardım, bu çiçek sulamak için plastik kaplar oluyor ya aynı onlara benziyor 😁
Tatlisoglum Berraeva böyle güzel evlere gerçektrn çok özeniyorum insanın evini sevmesi çok güzel bişey galiba
Berraeva Tatlisoglum Rabbim en güzelini tez zamanda size de nasip etsin inşallah ❤️ evet insanın evini sevmesi gercekten güzel bir duygu