Kuzeymommms Deletedmom_28 yağdanlıklar akıtma yapıyor mu ne kullandıysam memnun kalamadım önerirmisiniz
kurabiyem28 Deletedmom_28 merhaba masa sandalyenizden memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum. İnce gibi geldi. Kırılır diye korkuyorum
Berraeva _mom9 Ben de tezgahı kalabalık sevmeyenlerendenim mutfağa girdim mi içim açılsın isterim o yüzden tezgahım boş denecek kadar az eşya var 😅
bebitonunannesi_ Berraeva çaycı ve kahve makinamiz ayni .kahve makinam bozuldu hiç de memnun değildim küçüktü misafir geldiğinde kullanışlı olmuyordu fincana doldururken de e alttan süzüyordu
Tatlisoglum Berraeva böyle güzel evlere gerçektrn çok özeniyorum insanın evini sevmesi çok güzel bişey galiba
[silindi] Dilaylaa siz daha öncede bikaç postta dikkatimi çekmiştiniz Hatta evim boyası dahil heryeri siyah dediğinizi hatırlıyorum Bende bi siyah aşığı olarak mutfağınızı merak ettim doğrusu 🤭☺️
Denizanasi92 Zeynep1903 bulasıklık olmadan nasıl yaşıyorsunuz benim de tezgahım küçük airfryer aldım kaldırıcam bulaşıklığımı da sürekli elde yıkamam bişeyler oluyor
Zeynep1903 Denizanasi92 Bulasıklık tarzı seyleri oldum olası sevmem elımde yıkamam gereken bırsey olursada kurulama bezı kullanıp kaldırıyorum canım. Tezgah kücük olunca sıkıntı gercekten bende kiradayken onu cok yasadım aşırı kücüktü hiçbirşey koyamıyo insan.
Denizanasi92 Zeynep1903 kaldırıym bende şimdi valla fotoğrafları görünce içim açıldı kimse kullanmıyor 🤣 ben çalışıyorum da bazen akşam kaldıracam gücüm olmuyor ama en iyisi kullanmamak beni toplamaya teşvik eder
MinikPrensesannesii _mom9 benim düzenim bu şekilde o rafı da ben yaptım geçen iki tahta buldum evde deneyeyim dedim güzel oldu😂😂
Eymen7272 Beraninannesii olsun okdr bn sabah yataktan çıkar akşam yatağa girinceye kdr ayaktm ama sabah uyaninca ev darma daginik evde çocuk oldumu evin toplu olması zor
Doga_sever _mom9 onlari asla tezgahta kullanmayi sevmiyorum. Kucuk ev aletleri tezgahimin uzerinde sadece
_mom9 agacsizkoala ne guzel mutfakta beyaz dolap hep hayalim bi nasip olmadi 😓 guzel gunlerde kullanin
agacsizkoala _mom9 teşekkür ederim sizede nasip olur inşallah, ben yağdanlığı plastik aldım ama ağzı genişlerden aldım içi kolay yıkansın diye şuan makinede olmasa resmini atardım, bu çiçek sulamak için plastik kaplar oluyor ya aynı onlara benziyor 😁
Kuzeymommms _mom9 bende arıyorum ama bulamadım kaç tane denedim yeni çıkan cam şişelerden falan hep denedim ama istediğim gibi değil maalesef