_mom9 Merhaba kizlar mutfak tezgahimi guzel Sade bir duzene sokmak istiyorum yagdanlik birde cay kahve seker kavanozu kullaniyorsaniz foto atabilir misiniz?😌
Deletedmom_28 _mom9 ben mutfak tezgahının fazla kalabalık sevmiyorum baharatlık koymayı tercih etmiyorum yağdanlık var bir de kahve köşem
Benisahtesevme2 _mom9 sureklı kullandıklarım tezgah üstünde tuz küp şeker yagdanlık ve peçete dıger tarafta caycım ve tepsım mevcut kalabalık bende sevmiyorum
anestezistanneee _mom9 iki tezgahım var küçük olanda mikrodalga çay makinesi kahve makinesi meyve suyu sıkma mak. Ve Airfreyr var öbür tezgahım da ocağın yanında sadece baharatlıklar ve süs baharatlığı var. Yağdanlık çay şeker falan sevmiyorum tezgah üstünde.
Benisahtesevme2 Benisahtesevme2 Benım mutfağım küçük ama sevıyorım tezgah üstünde genelde bısey bırakmayı sevmıyorum Bu klasık kahve koselerı hoşuma gıdıyor ama cok sıradanlaştı belkı kendı evımde farklı konsept ıle dızayn edebılırım 😀🌸
Dilaylaa Mutfak tezgahında kahve makinesi mikrodalga birkac aksesuar var açık mutfak olduğu için mutfakta bir is yokken çoğu şeyi dolaplara kaldırıyoruz.
[silindi] Dilaylaa siz daha öncede bikaç postta dikkatimi çekmiştiniz Hatta evim boyası dahil heryeri siyah dediğinizi hatırlıyorum Bende bi siyah aşığı olarak mutfağınızı merak ettim doğrusu 🤭☺️
Denizanasi92 Zeynep1903 bulasıklık olmadan nasıl yaşıyorsunuz benim de tezgahım küçük airfryer aldım kaldırıcam bulaşıklığımı da sürekli elde yıkamam bişeyler oluyor
Beraninannesii _mom9 Sadece yagdanligim ve baharatliklar çay şeker vb gibi şeyler var ocağın yanında diğer köşede de caycim ve askılı kepçe takımım var . Ocağın yanında birde stantli bıçak takimim var. Göze batmıyor bence 😇
Aykizinannesiii Beraninannesii ben de sandalyelerinize bayıldım çok şık duruyor nereden almıstınız acaba 🥰
Ysmnnnn4689 _mom9 bende sade seviyorum çok doldurmayı sevmiyorum yüpümün olduğu yerde bıçak seti diğer tarafta ketıl bulaşık demiri bağaratlığım var
agacsizkoala _mom9 Köşede radyom var , küçük çöp kutum var , kenarda çay kavanozum, bıçak standım ve yağ şişesi var (yağdanlığımı makineye koydum şişe var orda şuan) 😁😁😁😁😁
_mom9 agacsizkoala ne guzel mutfakta beyaz dolap hep hayalim bi nasip olmadi 😓 guzel gunlerde kullanin