Eliztosss 1melek_annesiii yaa bende bu kış önümüzdeki yaz için indirmden baya bişey aldım hatta seneye kışın giysin diye bir kaç alt üst takım ve mont bile aldım malum fiyatlar günden gğne yükseliyor indirimden buldukça istifliyorum bende 😁😁
1melek_annesiii Eliztosss ben hala bakıyorum yakalarsam güzel indirimde biseyler napalım herşey pahalı 😂🫣
Babybloom Eliztosss bıraktım dediysem, kocamın evine bıraktım😂 biz evleri ayırdık da, farklı şehirlerde yaşıyoruz😁robotu o benden daha çok seviyor diye ona bıraktım
EgeVeDemirinAnnesi Babybjörn anakucağı dyson süpürge robot süpürge ve hava nemlendirici iyi ki almışım gerçekten. Oğlumun sürekli burnu tıkanıyor hava nemlendiriciden sonra geceleri çok daha rahat uyuyoruz ailece☺️
EgeVeDemirinAnnesi Eliztosss ixaomi aldık biz herkes ondan çok memnundu yorumlarıda güzeldi wi fi bağlantısı da var telefondan ayarlayabiliyorsun. Zaten ixaomi de tek bir model var hava nemlendirici ama kesinlikle tavsiye ederim bebeğim mutlu ben mutlur ve böylece babasıda mutlu ☺️☺️
neslicanben Eliztosss dyson,buhar nemlendiricisi vee sihirli bez( cam silmek,dolap kapağı silmek hiç bu kadar kolay olmamıştı)
Mercan28 Eliztosss bütün kötü kocalar sana kurban olsun cağnımm kocaaam kocamda kocam gerisi yalan ahahaha 😂