Umtays Dysonlar airfryer lar robot süpürgeler havada uçuşuyor nerden buluyo bu insanlar bu kadar parayı maşallah
BirPatiSever Eliztosss robot süpürge, dyson dikey şarjlı süpürge, çamaşır kurutma makinesi, bebek kamerası, mama termosu, hava nemlendirici iyi ki almışım hayatımı kolaylaştırdı bunlar
EgeVeDemirinAnnesi Minik5 ixaomi aldık biz herkes ondan çok memnundu yorumlarıda güzeldi wi fi bağlantısı da var telefondan ayarlayabiliyorsun. Zaten ixaomi de tek bir model var hava nemlendirici ama kesinlikle tavsiye ederim.
Melike97 Ana kucağı kesinlikle elim ayağım titreşimli olması da harika o olmasa ne yapardım bilmiyorum
Mrv_cnl Eliztosss kurutma makinası 2. Çocuktan sonra müko bi hareket oldu. Sadece tek sorun vernel kokusunu alıyo kötü bi koku kalıyo.
cutiebun_ Daylin1 şöyle bişi 😊 cama koyuyorsunuz siliyor. ben büyük salon camım için aldım orayı silmek ölüm.
alerjikbebekannesi Eliztosss bileziğimi bozup kendime doğum hediyesi yaptığım kurutma makinesi, robot süpürge ve dikey süpürge. Bunlar kendim için iyiki aldım dediklerim.
Daylin1 cutiebun_ çok teşekkür ederim,hangi site bu ve fiyatı ne kadar acaba ,link atma şansınız var mı acaba 🫢🥰
icorik NuruKelam naçizane fikrim öyle şeyleri kullanmayın. sonuçta gerçek hayat o kadar temiz değil. Çocukların vücudu mikrobu tanımazsa ona karşı bağışıklık geliştiremez. Büyüdüğü zaman Allah korusun okuldaki hava bile onu hasta yapmaya yeter..