Eliztosss Baakpnr- bak ben ondan emin değilim desem eşime çok ayıp etmiş olurum oyuzden demiyeceğim🤣😋
NuruKelam Eliztosss O zaman almayın. 😂 V12 var bende lazer başlığı sildiğim yerleri çekince bile sanki hiç silinmemiş gibi toz gösteriyor psikolojim bozuldu ilk zamanlar.
Eliztosss NuruKelam evet bende ondan korkuyorum gerçekten okadarına gerek varmı ben onu alsam elimden düşmez kendime zarar sırf buyuzden erteliyorum belki birgün eobpt aüpürgem kullanılmaz ve tamir edilmez bir hal alırsa ozaman düşünebilirim ☺️
Babybloom Eliztosss ben o konuda gelenekçiyim sanırım😂 5sene önce almıştım actifry, gereksiz geldi ikinci el sattım😁 3yıl önce robot aldım, gereksiz geldi taşınırken yanıma almadım bıraktım😂
1melek_annesiii Eliztosss az önce kızıma yaz için 3 adet pijama takımı aldım 80 ₺ 100 ₺ arasi daha pahalı olur yazın 😂 iyiki aldım
Eliztosss 1melek_annesiii yaa bende bu kış önümüzdeki yaz için indirmden baya bişey aldım hatta seneye kışın giysin diye bir kaç alt üst takım ve mont bile aldım malum fiyatlar günden gğne yükseliyor indirimden buldukça istifliyorum bende 😁😁
Babybloom Eliztosss bıraktım dediysem, kocamın evine bıraktım😂 biz evleri ayırdık da, farklı şehirlerde yaşıyoruz😁robotu o benden daha çok seviyor diye ona bıraktım
1melek_annesiii Eliztosss ben hala bakıyorum yakalarsam güzel indirimde biseyler napalım herşey pahalı 😂🫣
EgeVeDemirinAnnesi Babybjörn anakucağı dyson süpürge robot süpürge ve hava nemlendirici iyi ki almışım gerçekten. Oğlumun sürekli burnu tıkanıyor hava nemlendiriciden sonra geceleri çok daha rahat uyuyoruz ailece☺️