lyl0742 herseySeninleguzel11 Kıbrıs tatlısı en basit tariflerimden gerçekten çokta beğenilir zaten 1 gün önce yapılınca dolapta bekletince muhallebi si daha güzel kıvam alıyor onun yanına da Kurabiye Poğaça tarzı birşey yapabilirsiniz
herseySeninleguzel11 lyl0742 Çok teşekkürler Kıbrıs tatlısı düşündüm aslında ama sanki çok uğraştırıypr gibi geldi, 😊
elizabeth herseySeninleguzel11 mercimek köftesi sulanır güzel olmaz. Hazır yufkadan börek yapabilirsiniz internette var tarifi kolay börek diye. 1 gece önceden yapıp dolapta bekletirseniz daha güzel oluyo hatta, misafirlerin gelmesine yakın pişirirsiniz.
Khaleesiii herseySeninleguzel11 etimek tatlısı hazır yufkadan bi börek akşamdan hazırlayıp ertesi gün pişebilir, şehriye salatası olabilir, benim bunlar kolayıma geliyor genelde 😊 zaman olursa belki kolay bi kurabiye yeter bence
Tombiktos herseySeninleguzel11 aslında cıkmıyor ya bende sürekli yapıyorum ama artık borcam da yapmıyorum. Magnolia cupları var ya onlara yapsanız daha iyi olur . Bi de bi tarif vereyim tam tutuyor. 1 litre süt 2 bucuk kahve fincanı un 3 kahve fincanı şeker Vanilya En son biraz tereyagı atın müthiş tutuyor. Üstüne çikolata sosu zaten klasik bi de cok cabuk oluyor. Akşamdan yapın yarım saat almaz. Ertesi güne de tam olmuş olur
Birrannebirbebekk herseySeninleguzel11 fırında tavuk / köfte patestes soğan fln işte yanına pilav bide mercimek yada en kolayına gelen çorba acil biri gekirse yapacağım Max bu 😅
__mom herseySeninleguzel11 Amerikan salatası Kek Pratik tava böreği ( peynirli - ıspanaklı - pırasalı - patatesli ) Elmalı turta Poğaçayı bir gün önceden şekil verip buzdolabına tepsiyle koyun ya da buZluğa . Misafir geleceği günde çıkarıp üzerine yumurta sarısı sürüp fırına verin sıcak ve daha taze olur hatta tavsiyem mayalı değilde mayasız kıyır kıyır poğaça
fresh_mom herseySeninleguzel11 3 kaşık tatlısı hem kolay hem az malzemeli Rus salatası yapabilirsiniz oda pratik tuzlu kurabiye yapın kavanoz da buzdolabında 1 2 hafta kalsada bişey olmuyor tazeliğini koruyor kek artınca dondurucuya koyuyorum bayatlamasın diye misafir geleceği zaman çıkarıyorum taze gibi oluyor çocuk olunca kolay oluyor dolapta bişeyin olması
Dilaraortacc Patates salatası hariç hepsini 1 gün önceden yaptım pogacalari firinda isittim ilk yapılmış halinden daha güzel oldu çıtır çıtır dışı yaprak sarma da geceden pişirdim dinlenmis olduğu icin daha lezzetliydi 3 gün önce agirladim bende 🥰
fresh_mom Deniz06 oda ısısında olması bile yetiyor ams isterseniz mikrodalgada yada fırında hafif ısıtın