herseySeninleguzel11 Merhaba kızlar. Kolay pratik misafir menü fikri verir misiniz? Mümkünse 1 gün önceden yapılıp tazeliğini koruyan tarifler olursa daha iyi olur. Bir de mercimek köftesi 1 gün önceden yapsam kötü olur mu ki?
Tombiktos herseySeninleguzel11 mercimek köftesi kötü olur maalesef yapıldıgı zaman cok güzel oluyor sadece. Salata olarak patates haşlayıp rendeleyin sonra kabuklarıyla salatalıgı rendeleyip suyunu sıkın içine dereotu yogur mayonez sarımsak çok güzel oluyor. Börek sararsınız . Yanına 3 malzemeli kurabiye var aratıp bulabilirsiniz hemen yapılıyor. Tatlı olarakta tavuk gögsü üstüne çikolata sos💗
Elevka_96 herseySeninleguzel11 konserve güveç az biraz et haşlayıp bir soğan doğrayıp üstüne karabiber kırmızı siyah pulbiber ve birazda etin suyunu ekliyorum fırınlıyorum yanına cacık pilav salata mercimek köftesi sabahtan hazırlayın bi tepside hazır yufkadan börek ve Rus salatası çeşit olsun diye geçen haftaki misafir menüm bu
lyl0742 herseySeninleguzel11 Kıbrıs tatlısı en basit tariflerimden gerçekten çokta beğenilir zaten 1 gün önce yapılınca dolapta bekletince muhallebi si daha güzel kıvam alıyor onun yanına da Kurabiye Poğaça tarzı birşey yapabilirsiniz
elizabeth herseySeninleguzel11 mercimek köftesi sulanır güzel olmaz. Hazır yufkadan börek yapabilirsiniz internette var tarifi kolay börek diye. 1 gece önceden yapıp dolapta bekletirseniz daha güzel oluyo hatta, misafirlerin gelmesine yakın pişirirsiniz.
herseySeninleguzel11 Tombiktos Çok teşekkür ederim dediğiniz salata dan yapmadım çok güzel olur kesin en sevdiğim malzemeler🥰tavuk göğsü borca dan kolay çıkar mı peki
Tombiktos herseySeninleguzel11 aslında cıkmıyor ya bende sürekli yapıyorum ama artık borcam da yapmıyorum. Magnolia cupları var ya onlara yapsanız daha iyi olur . Bi de bi tarif vereyim tam tutuyor. 1 litre süt 2 bucuk kahve fincanı un 3 kahve fincanı şeker Vanilya En son biraz tereyagı atın müthiş tutuyor. Üstüne çikolata sosu zaten klasik bi de cok cabuk oluyor. Akşamdan yapın yarım saat almaz. Ertesi güne de tam olmuş olur
herseySeninleguzel11 Elevka_96 Çok teşekkür ederim belirtmemişim çay menüsü olacaktı😊 sabahtan yapamam maalesef oğlumla mümkün değil akşam eşim varken 1 gün önceden hazırlamak istiyorum 😊 Teşekkür ederim 😊
herseySeninleguzel11 lyl0742 Çok teşekkürler Kıbrıs tatlısı düşündüm aslında ama sanki çok uğraştırıypr gibi geldi, 😊
Khaleesiii herseySeninleguzel11 etimek tatlısı hazır yufkadan bi börek akşamdan hazırlayıp ertesi gün pişebilir, şehriye salatası olabilir, benim bunlar kolayıma geliyor genelde 😊 zaman olursa belki kolay bi kurabiye yeter bence
Birrannebirbebekk herseySeninleguzel11 fırında tavuk / köfte patestes soğan fln işte yanına pilav bide mercimek yada en kolayına gelen çorba acil biri gekirse yapacağım Max bu 😅
__mom herseySeninleguzel11 Amerikan salatası Kek Pratik tava böreği ( peynirli - ıspanaklı - pırasalı - patatesli ) Elmalı turta Poğaçayı bir gün önceden şekil verip buzdolabına tepsiyle koyun ya da buZluğa . Misafir geleceği günde çıkarıp üzerine yumurta sarısı sürüp fırına verin sıcak ve daha taze olur hatta tavsiyem mayalı değilde mayasız kıyır kıyır poğaça