fresh_mom herseySeninleguzel11 3 kaşık tatlısı hem kolay hem az malzemeli Rus salatası yapabilirsiniz oda pratik tuzlu kurabiye yapın kavanoz da buzdolabında 1 2 hafta kalsada bişey olmuyor tazeliğini koruyor kek artınca dondurucuya koyuyorum bayatlamasın diye misafir geleceği zaman çıkarıyorum taze gibi oluyor çocuk olunca kolay oluyor dolapta bişeyin olması
Dilaraortacc Patates salatası hariç hepsini 1 gün önceden yaptım pogacalari firinda isittim ilk yapılmış halinden daha güzel oldu çıtır çıtır dışı yaprak sarma da geceden pişirdim dinlenmis olduğu icin daha lezzetliydi 3 gün önce agirladim bende 🥰
fresh_mom Deniz06 oda ısısında olması bile yetiyor ams isterseniz mikrodalgada yada fırında hafif ısıtın
__mom herseySeninleguzel11 Amerikan salatası Kek Pratik tava böreği ( peynirli - ıspanaklı - pırasalı - patatesli ) Elmalı turta Poğaçayı bir gün önceden şekil verip buzdolabına tepsiyle koyun ya da buZluğa . Misafir geleceği günde çıkarıp üzerine yumurta sarısı sürüp fırına verin sıcak ve daha taze olur hatta tavsiyem mayalı değilde mayasız kıyır kıyır poğaça