Prenses08 Benim kızım 5 aylık oldu meyve filesi aldık onunla veriyorum daha erken gibi geliyor sizce neler vermeliyim başlasam olurmu
Prenses08 Benim kızım 5 aylık oldu meyve filesi aldık onunla veriyorum daha erken gibi geliyor sizce neler vermeliyim başlasam olurmu
Selinayy Merhaba bizde 4 ay 15günlüğüz.anne sütüm yrterli olmadıgı icin hep mama takviyemiz vardı.bugün doktorumuz ek gıdaya ufaktan basla dedi.her gün bir tatlı kaşıgı vererek dene alıstır dedi.özelllikle bebektir tuzsuz yagsız olsun deme dedi🤔 yağlı ve tuzlu olsun bi miktar dedi.yarından itibaren bizde baslıcaz ilk olarak doktorumuz sebze corbasını önerdi bakalım begenicekmi🤔
Selinayy Merhaba bizde 4 ay 15günlüğüz.anne sütü yeterli olmadıgı icin dogdugumuzdan beri mamada alıyorduk ek olarak.bugün doktorumuz ek gıdaya ufaktan baslıyalım kasıga alışsın dedi.sebze corbasını ve meyve püresini önerid ilk olarak🙄 bide özellikle vurguladı.tuzsuz ve yagsız yemeklerden kacırma cocugunu dedi.hepsinden birer miktar koy dedi🤔
Selinayy Merhaba bizde 4 ay 15günlüğüz.anne sütü yeterli olmadıgı icin dogdugumuzdan beri mamada alıyorduk ek olarak.bugün doktorumuz ek gıdaya ufaktan baslıyalım kasıga alışsın dedi.sebze corbasını ve meyve püresini önerid ilk olarak🙄 bide özellikle vurguladı.tuzsuz ve yagsız yemeklerden kacırma cocugunu dedi.hepsinden birer miktar koy dedi🤔
ilkayksck Bizde 4 ay 6 günlüğüz☺️ Agzına kavun elma erik tattırıyorum bırde süt alerjimiz var mama kullanıyot ama deri testinde cıkmadı biley diyetini yatış yapıp acacakalt bıraz sıkıntılı dönemlerden gectıgı ıcın 😏 alerjisi olan anneler ne verıyor baska acaba
Cnmkzm Bizde 6 aylığız ilk başta havuçlar başlamıştık çok güzel yemişti sonra bir hasta oldu ve aska bir şey yemek istemiyor şu an ne versem eliyle ittiriyor her şey çöp 😥
Cnmkzm Bizde 6 aylığız ilk başta havuçlar başlamıştık çok güzel yemişti sonra bir hasta oldu ve aska bir şey yemek istemiyor şu an ne versem eliyle ittiriyor her şey çöp 😥
[silindi] Eymenimmm canım dün bezelye püresi yaptım kemik suyuyla bir sorun yaşamadım gaz yapmadı 😊 sanırım soğandanmış
Sheda Deletedmom116 teşekkür ederim üç günlük tadım şeklinde başladım ben de herşey yolunda çok şükür
ays_eyll Devushka ben 5aylıkken kendi mayaladığım yyoğurttan başladm snra oatates havuç haşladm zeytinyağı ile verdm bependi mervelerde gayet yiyor bu ay 6. Ayında tamamen başlayacam ama nasıl verecgimi bilmiyorum