Hifa34 Devushka merhaba bebegim.5 ay 7 günlük artık oturtma yapabilirmiyim?birde dün kendim mayalamış olduğum yoğurdu verdim gece hiç uyumak istemedi.
AlyaMerveMina ilkayksck ilerleyen donemde kullanmam ama suan kullanmam lazm tamamen ezmek ıcın yapcak bısy yok:) cam rendede aldm bugun
Kubrainci Arkadaşlar kabak haşlayanınız var mı kızım 4 ay 20 günlük doktorum kabak püresi yap 1 veya 2 çay kaşığı tatti4 günde dedi nasıl haşlamak daha doğru olur bilemedim
[silindi] Kubrainci ben haşladım istersen kemik suyunda haşla böl bir kaç parçaya sonra ezersin iyice yumuşayınca
merveozcan Kubrainci ben bugün yaptım, cezveye iki dilim kabak ve su koydum yumuşadı sudan çıkarıp çatal ile ezdim azıcık da zeytin yağı koydum içine
Eloerva Kubrainci ben buharda haşlıyorum tenceremin bi aparatı var ona minik dilimlenmiş kabakları koyuyorum buharda pişiyor. Cezvede az suyla da yapabilirsiniz tabi ama buharda daha sağlıklı
Sezgin [silindi] inşallah kesilmez zaten oluk oluk akan bi sütüm de yoktu ama hayırlısı artık bu konuya kafamı takmaktan yoruldum. Teşekkür ederim🙏
Erva16052019 Adasibel şeftaliyi soyup cam rendede rendeleyin kaşıkla yedirin benimkide kabızdı çok iyi geldi
Adasibel Erva16052019 kuru kayısı koydum suya. O suyu içircem. Sonra da şeftali deniyim ☺️ Aktarlar kayısı çok güçlü sen ye emzirince geçer diyo ama hiç de o kadar güçlü olduğunu sanmıyorum yedim ama faydası yok😬
merwemy Benim bebeğim 6 ay 10 günlük. Yavaş yavaş gıdaları tanıması için başladık çorbalara pürelere meyvelere. Geceleri uyumasan internette çorba tarifleri araştırıyorum ve Sabahları ilk işim ona çorba pişirmek. Ancak gelin görün ki benim prenses yemiyor :/ daha doğrusu 2-3 kaşıktan sonrasını kabul etmiyor sıkılıyor. Ne yapacağımı bilemedim
SemaNur82 Kızlar kızım 6ay 3haftalık çorba ve yaptığım yemekleri kaşık küçük diye yemiyor yani yiyor da bi süre sonra sıkılıyor. Bende alıştırma bardağı ile deneyecm işe yarar mı sizce iyi olur mu ?