Devushka 6.ayın dolmasına 1 hafta vardı. Yoğurtla başladım. 6.ayda sebze püreleri tattirdım bir kaç kaşık ki sevmiyordu. Tuzsuz yağsız falan. 7.ayda çorbalara başladım yemedi. Lakin eline de her şeyi vermeye başlamıştım. Yemese bile havuç patates önüne koyardım. Blw yönteminin kesinlikle işe yaradığını düşünüyorum. Ilk yardım tekniklerini izledim ve kaç kere boğazında kalıyordu yemekler ama sakin kalmaya çalışıyordum. Çok da üzülüyordum yeteri kadar besin almadığı için. Tek yediği peynir yoğurt olmuştu. Yumurta haşladım yemedi. Bulamaç tarzı şeyleri asla yemiyordu. Diğer türlü de biraz ağzına götürüp elinde mıncıklayıp bırakıyordu ama hiç umudumu kesmedim. Elbet yiyecekti. Ve 8.ayda oğlum kum dökmeye başladı. 2 hafta ek gıda vermedim. Meme bile ememiyordu. Kusuyordu sürekli. Iyilestikten sonra aniden yemeye başladı. 9.aya girmek üzereyiz ve evde ne pişerse onu yer. Tuz yasak olabilir ama ben biraz koyuyorum. Salçalı baharatlı yiyor. Meğer oğlumun tek isteği tat olan bir yemekmiş. Su an kendisi de yer elimden de yer masallah diyeyim. Hedefime ulaşmıştım. Blw yöntemi sağ olsun. :) önce yemek yemeyi sevdirin. Sevdirin ki her şeyi de yiyebilsin önyargısız bir şekilde. Eskiler de böyle büyütmüş bebekleri o nedenle biz ne yesek yer. Özel mama asla yapmam. Size doğru gelmeyebilir ama biz bu şekilde mutluyuz. 7 halam var. Babaannem de her şeyi yedirmiş. Hicbir sağlık sorunları da yok. Bence doktorlar biraz abartıyor. Bol su içtiği sürece sıkıntı yok. Lütfen eline verin yiyecekleri ve sabredin. Gerisi gelecektir.