Ebruyksl Benim kızımın ismi de Piraye. Süs, ziynet, mücevher demek. Bi yerde de asma yaprağı anlamını okumuştum ama bilemicem onu :)
Zelis33 Ayseee60 oğlumun adı Ulubey 🥰 Erdemleri bakımından çok büyük saygı gören Büyük Türk bilgini ve gökbilimcisi. Bir oğlumuz daha olursa İlbey ya da Kürşat katacakmis eşim 😊 kız olursa Umay çok istiyorum
GSevilay65 Ayseee60 Kızımın Adı Zeynep Arca Zeynebin Anlamı. Babasının süsü (ziyneti)' demektir. Arcanin anlamı Temiz ya da namuslu demektir..
busraalkan_ Ayseee60 Benim kızımın adı AKÇA anlamı ise Ak renkte, beyaz, oldukça beyaz. Temiz, lekesiz Alaca Para.
TwinMom- 2 aylık ikizlerim var. Oğlumun adı Karan 💙 Kahraman, yürekli, cesur, masum, temiz demek. Kızımın adı Derin💜 onunda anlamı belli zaten.
Melikmoms Oğlumun adı Melik Asaf Melik Allah’ın isimlerinden bir tanesi Asaf ise vezir anlamındadır Hz. Süleyman’ın güçlü ve zeki vezirinin adı Asaf’tır. 🙂
Senibidasanaelikopteryokbuson Cogu ısım kuranda gecıyo dıye konuluyo ama turklerden baska bunları koyanlar yok ozellıkle arap olup bızdekı gıbı anlamı bu dıye bu ısımlerden koyanı henuz gormedım ben o yuzden ıyı arastırmakta fayda var Anlamını ıyıce bılmeden koymamak gerekır sonradan ogrnedıgımız ıyı anlam tasıyo sanıp bambaska anlamı olan ısımlerde mevcut
MDCE19- Kızımın ismi Deniz: bereket Kızımın ismi Ceren:ceylan gözlü güzel kız Kızımın ismi Esila:ikindi ve akşam arasındaki zaman dilimi