Ayseee60 Benim kızımın adi İkra Peygamber efendimiz (sav) gelen ilk vahiy, Kuranı Kerim’in ilk ayeti ve dinimizin ilk emri olan oku demek. Bizde hem bu dünya için hem ahireti için hep güzel şeyler okuyup etrafına ışık saçan yararlı bir birey olsun diledik peki sizler 😍
Beraninannesii Ayseee60 . Ömer Berâ 😇 Hazreti Ömer ve Bera bin Azip Peygamber efendimizin Sahabelerinden 🥰
MOM_1920 Ayseee60 Aysu. ay gibi parlak, su gibi berrak olan demektir. Küçük kızımında isimi Mediha. Övülen, beğenilen kadın.
ervakusunannesi Ayseee60 Erva 💜 Susuz kalan kimselere su taşıyan genç güzel yardımsever kadın. Ayrıca peygamber efendimizin halasının da ismi 🙏
Nistik ElisaMom_ oyle bi anlami yok yalan bilgidir 7 tane melek var onlarda belli bu isim gayri muslimlerden gelme elisabeth in kisaltilmasi. Bende ceylin koyucaktim oda cenneteki bi melegin ismi diye geciyor ama kesinlikle yalan iyice arastirmanizi tavsiye ederim. Artik her ismin anlami cenneteki bir melegin anlami diye geciyor iyi arastirmak lazm
Suigeneris Naturall benim de en önem verdiğim şey türkçe olmasıydı. Oğlumun adı Erk Doğa. Erk özgür iradenin gücü, yaptırabilme kudreti demek. Doğa zaten belli.
MinikPandam_ Naturall biz de Türk ismi olmasına özen gösterdik, erkek olsa Teoman olacaktı kız oldu ona da Türk ismi koyduk 🥰
annesininbiriciki ervakusunannesi benimde 2. Allah nasip ederse kızım olursa koymayı düşünüyorum aklımdaki isimlerden biri
alonee Alihan Deniz ❤️Alihan yüce ve ulu anlamına geliyor Denizde bildiğimiz deniz derya hdhdjd ben çok istemiştim nasip oldu❤️
motheroftwoangels Ayseee60 Asel “bal” 🥰❤ Aymira “ ay gibi ışık ” ❤🥰 İki ismin bir çok güzel manası var ben kısaca yazdım 😊
Kiraz_8 UMAY🤗 Eski Türkçe de devlet kuşu demek aynı zamanda eski Türklerde kadınlar ve çocukları koruduğuna inanılan ruha da denirmiş.
Kaymaklibiskuvi Kiraz_8 ayrıca göktürk yazıtlarında da bahsedilir umaydan ben bu nedenle koydum türk ismi olsun diye kızımın ismi 💕🙏🏻
cutiebun_ Giray Alp - Giray; kuvvetli, kudretli Alp; yiğit, cesur demek 😊 Görkem - göz alıcı, ihtişam demek 😊
kubrakurtaksoy cutiebun_ merhaba benim oğlumun ismi de Alp Giray 🤗 isimleri ile yaşasınlar inşallah 🙏🏻