motheroftwoangels Ayseee60 Asel “bal” 🥰❤ Aymira “ ay gibi ışık ” ❤🥰 İki ismin bir çok güzel manası var ben kısaca yazdım 😊
Kiraz_8 UMAY🤗 Eski Türkçe de devlet kuşu demek aynı zamanda eski Türklerde kadınlar ve çocukları koruduğuna inanılan ruha da denirmiş.
Kaymaklibiskuvi Kiraz_8 ayrıca göktürk yazıtlarında da bahsedilir umaydan ben bu nedenle koydum türk ismi olsun diye kızımın ismi 💕🙏🏻
cutiebun_ Giray Alp - Giray; kuvvetli, kudretli Alp; yiğit, cesur demek 😊 Görkem - göz alıcı, ihtişam demek 😊
kubrakurtaksoy cutiebun_ merhaba benim oğlumun ismi de Alp Giray 🤗 isimleri ile yaşasınlar inşallah 🙏🏻
Beceriklianne Ayseee60 Sevde peygamber efendimizin 2 ncı eşinin ismi manası ise esmer güzeli , siyah saçlı ☺️🌼🌼💕
Kelebekk17 Ayseee60 Eylül Elif ❣️ elif arap alfabasinin ilk harfi zaten biliyosunuz 😂 bide uzun boylu zarif kiz demekmis Eylül zaten 6. Ay demek😂 ama Eylül ismini ben hep isterdim kizim olsun koyucam diye sonra hamileligimide Eylül ayinda ogrendigimde kesin karar vermistim o şekilde koydum
Naturall Beraninannesii Ya evet aslında erkek ismi ama anla düşük yapmıştı, kuran okurken kulağıma birisi bera bera diye seslendi dedi, kız da olsa erkekte olsa bera koyacağım dedi 🥰 Amiin🙏🏻
Esleminannsi029222 Kızımızi adı eslem Eslem anlamı:Allah’a teslim olan kişi günahsız Allah katında çok değerli kimsedir ayrıca bakara, nisa , En’am ve saffahat suresinde gecmektedir
Mira__ ElisaMom_ Melina Alâ : Melina Yunancada Balım İtalyanca da Küçük elma demekmiş ama bunları sonradan öğrendim tabiki de Alâ da Arapçada iyi güzelmiş demekmiş ama ben kuranı Kerim mealinde görmüştüm hoşuma gitti diye.. Sayra Nas : İbranice de prenses , ve bir çok anlamı da var .. Nas ise sure koydum.
Nistik ElisaMom_ oyle bi anlami yok yalan bilgidir 7 tane melek var onlarda belli bu isim gayri muslimlerden gelme elisabeth in kisaltilmasi. Bende ceylin koyucaktim oda cenneteki bi melegin ismi diye geciyor ama kesinlikle yalan iyice arastirmanizi tavsiye ederim. Artik her ismin anlami cenneteki bir melegin anlami diye geciyor iyi arastirmak lazm
muhammedim- Nistik çok haklısınız benimde eltim bebeğine koydu bende sizin gibi söyledim artık yeni yeni isimler çıkıyor nedense hepsi de cennetle ilgili bisey inanmayın ddim bnde ama koydular kizlarina