MOM_1920 Ayseee60 Aysu. ay gibi parlak, su gibi berrak olan demektir. Küçük kızımında isimi Mediha. Övülen, beğenilen kadın.
ervakusunannesi Ayseee60 Erva 💜 Susuz kalan kimselere su taşıyan genç güzel yardımsever kadın. Ayrıca peygamber efendimizin halasının da ismi 🙏
annesininbiriciki ervakusunannesi benimde 2. Allah nasip ederse kızım olursa koymayı düşünüyorum aklımdaki isimlerden biri
alonee Alihan Deniz ❤️Alihan yüce ve ulu anlamına geliyor Denizde bildiğimiz deniz derya hdhdjd ben çok istemiştim nasip oldu❤️
motheroftwoangels Ayseee60 Asel “bal” 🥰❤ Aymira “ ay gibi ışık ” ❤🥰 İki ismin bir çok güzel manası var ben kısaca yazdım 😊
Kiraz_8 UMAY🤗 Eski Türkçe de devlet kuşu demek aynı zamanda eski Türklerde kadınlar ve çocukları koruduğuna inanılan ruha da denirmiş.
Kaymaklibiskuvi Kiraz_8 ayrıca göktürk yazıtlarında da bahsedilir umaydan ben bu nedenle koydum türk ismi olsun diye kızımın ismi 💕🙏🏻
cutiebun_ Giray Alp - Giray; kuvvetli, kudretli Alp; yiğit, cesur demek 😊 Görkem - göz alıcı, ihtişam demek 😊
kubrakurtaksoy cutiebun_ merhaba benim oğlumun ismi de Alp Giray 🤗 isimleri ile yaşasınlar inşallah 🙏🏻
Beceriklianne Ayseee60 Sevde peygamber efendimizin 2 ncı eşinin ismi manası ise esmer güzeli , siyah saçlı ☺️🌼🌼💕
Kelebekk17 Ayseee60 Eylül Elif ❣️ elif arap alfabasinin ilk harfi zaten biliyosunuz 😂 bide uzun boylu zarif kiz demekmis Eylül zaten 6. Ay demek😂 ama Eylül ismini ben hep isterdim kizim olsun koyucam diye sonra hamileligimide Eylül ayinda ogrendigimde kesin karar vermistim o şekilde koydum