Naturall Beraninannesii Ya evet aslında erkek ismi ama anla düşük yapmıştı, kuran okurken kulağıma birisi bera bera diye seslendi dedi, kız da olsa erkekte olsa bera koyacağım dedi 🥰 Amiin🙏🏻
kubrakurtaksoy cutiebun_ merhaba benim oğlumun ismi de Alp Giray 🤗 isimleri ile yaşasınlar inşallah 🙏🏻
cutiebun_ kubrakurtaksoy aa denk geliş çok güzel ama isimler ters olmuş 😺🌼 amin canım inşallah ömürleri güzel olsun 🥲💕
Suigeneris Naturall benim de en önem verdiğim şey türkçe olmasıydı. Oğlumun adı Erk Doğa. Erk özgür iradenin gücü, yaptırabilme kudreti demek. Doğa zaten belli.
mmerwe Suigeneris biz de çok araştırdık. Türkçe isim olmasını istedik. Kızımın adını Alkım koyduk. Gökkuşağı demek 🌈
Nilunas Ayseee60 nil mısırdan geçen bereketli bir nehir 💕kızım adı gibi bereketli çok şükür🏵️kelime anlamı iae lacivert demekmiş
lalbg Ayseee60 zeynep nil✨ Zeynep : babasının süsü, mücevher. Nil: nehir ismi +mavi. Mavi en sevdiğim renktir💙
Seymakara Betullyilmaz_ kızım olsaydı eğer ismi hazırdı Eylül ❤️bizim için anlamı çok her güzel şey Eylül ayında geldi başımıza🥰 İkinci bir çocuğumuz olursa ve kız olursa inşallah öyle olucak ama minik oğluşum iyi ki geldi 😊
MinikPandam_ Naturall biz de Türk ismi olmasına özen gösterdik, erkek olsa Teoman olacaktı kız oldu ona da Türk ismi koyduk 🥰
Mervelaren16 Ayseee60 Laren; iyi huylu temiz dürüst demek. Bir anne evladını yetiştirirken bunları katmak için ne yapmaz ki.. dilerim öyle bir evlat olur..
Seymakara Miraç ❤️ Anlamı yükselmek,göğe ulaşmak ayrıca Peygamber efendimizin yaptığı yolculuk kandil 🥰
muhammedim- Nistik çok haklısınız benimde eltim bebeğine koydu bende sizin gibi söyledim artık yeni yeni isimler çıkıyor nedense hepsi de cennetle ilgili bisey inanmayın ddim bnde ama koydular kizlarina