oglumubeklerken Ygzmomm eşimin halası beni her gördüğünde aynısını söylüyordu Ay tobe yarabbim ya kadın bende travma yarattı resmen
124dorukcum124 Ah yavrum gazı var tüh tüh ah canım açmı kaldın sen yazık 🤦🏻♀️ Niye ağlatıyorsun çocuğu Emzik almıyor mu reçele batır bak nasıl alıyor Kucağa alışmış bu ver bakayım bana bak nasıl yatıyor gör
Fatmana KaptanMarvel çocuktan çok kendin kilo almışsın, bol bol emzir , göğüslerin acıda bile emzir emzirdikçe geçer, dikişlerimden oturamıyorum yatarak emzirdim yatarak emzirme doğumdan sonra dikişlerim vardı doğururken acmamışşın ondan kesmişler dediler allahım allahım böyle cahil ukela insanlarla dolu cevrem ben 2 gün şancı çekip normal doğum yaptım eşimin ailesi akrabaları benim yatak odamda oturdu özellikle o ilk eve geldiğim gün uykusuzluk yorgunluk hiç halim Yokdu ben yatağımda yattim onlar da başımda dedikodu yaptılar hakkımı asla helal etmiyorum kaynanama özellikle söyledim odama oturtma diğer odaya oturun kafam goturmuyo die bu sefer de gelin misafir kabul etmio dedi bide sürekli başka doğuran kişilerden bahsedip şu kişi 2 gunde ayağa kalktı şu kişi 1 haftada ayağa kaldı die die yatırmadı beni
AfraSarya KaptanMarvel KaptanMarvel ben bizim çocuklara böyle yaptım hiç bişey olmadı diyerek herşeyi denemeye çalışmaları 😡
31Mvsnannesi68_ KaptanMarvel Karnın hiç inmemiş doğurmadınmı? Sütün yokmu? Bebek çok zayıf. Mama mı veriyosunn Daha sayabileceğimm milyon taneee bla blaa bla😡
Defnem2222 artcigelin valla her kucağına almaya kalktığında ben atlıyorum anneme söylyomus gibi kimseye veremem suan dye bile söyledim ama sanki ona denmiyo
Defnem2222 daphnekus valla postta resmen herkes kaynanadan duymuş böyle şeyler hepsi aynı kafa demek ki
daphnekus Defnem2222 herkesin başında zebani gibi bitiveriyorlar çünkü kaynanalar ve annelik tribine girip kendilerine her şeyi hak görüyorlar. Çünkü oğullarının çocuğu eşittir onların çocuğu. Benim anneliğime varana kadar laf etti. Sana anne demez belki de herkes adını söyleyince o da öyle alışır dedi. En son geldiğinde de baktı bebişim anne diyor hemen adımı öğretmeye çalışıyor ki anne demesin bana. Kendinin de kızı var, bin beterleri gelsin başlarına. Ki zaten damat tarafı için ufacık şeyleri dert edip utanmadan bana anlatıyor, kendi kat kat fazlasını yapmamış gibi.
TugbaMG KaptanMarvel Doymuyor/ sütün yetmiyordur/sürün doyurmuyor galiba ac mı bu çocuk? Kakasını yaptı mı? Normal doğum mu? kucağa alıştırmışsın.. kokuna alışmış.. su ver çoçuğa.. Cay ver.. kundak yap susar.. Karnı ağrıyor / gazı var bu çoçuğun gazını alamıyorsunuz daha yeni uyandı nasıl uykusu var? Ver, ver bana ver bende susar..
Ebrushkaa KaptanMarvel sezeryan mi oldu neden normal doğum yapmadın bi taraflarim kıymetli olduğu için dicem olmucak drum öyle uygun gördü diyorum sonra tak doktorlarda kolaya alışmış hemen sezeryan yaptiriyolar diyor bunların cevabı bitmez
Melos90 KaptanMarvel sütun yetmiyor mu aç bu çocuk neden çocuğa candan davranmiyorsun anamm sen baya kilo almışsın ya mama verme biberon verme daha sayım mi 😆🤦
Liena17 daphnekus Keşke ben yalnız kalmak istiyorum deseydiniz. Küserse küssün. Böyle bir insanın küsmesi daha iyi olur. Ama küsmek de işine gelmez. Sizin hayatınız siz yönetin lütfen. Bana bunlr söylense/yapılsa ben terslerim ve izin vermem. Naif bir insan olmama rağmen.
daphnekus Liena17 inanın ben de fazla naif ve aşırı mesafeliyim. Söyledim ona da söyledim eşime de. Eşim sen nasıl istersen öyle olacak dedi doğumdan önce. Tamam dedim gelsinler iki gün kalıp dönsünler tamam ben ayarlayacağım dedi ama 🤷🏻♀️ yani git diyoruz ama gitmiyor. O kadar çok tersliyorum ki aklınız çıkar bu insan bu kadının yüzüne nasıl bakıyor hala dersiniz ama yüzsüz işte.
Liena17 Ahsenkus Annenizin sütü muhtemelen 30-40 yıl önce çok mu yağlıymış? O günün şartlarında çok mu iyi besleniyorlarmış ve vitamin takviyeleri alıyorlarmış? Benim annem de tahminimden çok daha fazla mantıksız şey söyledi ve bu süreçte iyi anlaşıyor olduğum annemle aram bozuldu 😃 annem günümüzde yanlış kabul edilen mantıksız birşey söylediğinde hemen ona 40-45 sene önce yaptığı yanlışları hatırlatıyorum ve haklısın deyip susuyor ☺️
Defnem2222 daphnekus yuh ya nasıl bi kafa böyle cümleler kurar anlamıyorum o an lafını söyle Allah’a havale et boşver insan düşündükçe daha çok bileylenip sinir oluyor . Benimki çok meraklı üstüne vazife olup olmayan her şeye bir lafı var . Sabır diyip takmıyorum yoksa insan zıvanadan çıkar