annesininbiriciki KaptanMarvel durmayinca al emzir Neden ağlıyor ( ee çünkü bebek) Altına yapmıştır diyip altını acilmsi ( Ben hep kontrol ediyorum ki Bez yetişmiyor artık) ben acamiyorum mu sankimm
paramedikanne- KaptanMarvel hayatımın en kötü anlarını lohusalıkta yaşadim gözümden hiç yaş dinmedi şuan görüşmeye devam etsem de kendi içimde affedemiyorum o günler aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor beni psikolojik olarak maffetmisti durmadan sen bu cocuğa bakamazsin diyordu şimdi 7 aylık oldu ve tek başıma ben büyüttüm kimseden yardım almadım
artcigelin KaptanMarvel süt ile alakalı bence sütün geldi mi geldi diyon yok az gelmiş yetmiyor yaramıyor ay birini bogacaktim artık da neyseki geçti gitti.
artcigelin Defnem2222 ay evet ya rahat bırakmıyolarki duruma bebeğe alışıp kendimize gelek zehir oluyor valla
Defnem2222 artcigelin valla her kucağına almaya kalktığında ben atlıyorum anneme söylyomus gibi kimseye veremem suan dye bile söyledim ama sanki ona denmiyo
Ebbruc KaptanMarvel prematüre bebek annesine de bebeğin hastanede yattığını bile bile ve 1-2 ay sonra ancak belli olur durumu denmesine rağmen bebek nasıl diye sorulması bence.
CerenCeylin Kucağa alıştırma Neden emzirmiyorsun? Sallamaya alıştırma Uğraşırsan sütün gelir pes etme! (Benim o kadar psikolojim bozulmuştu ki sütüm gelmediği için anlatamam yemediğim yiyecek kullanmadığım süt arttırıcı vitamin kalmadı rüyalarıma emzirdiğim giriyordu sağmaya çalışmaktan memelerim sarktı resmen gelmedi de gelmedi.)
daphnekus Defnem2222 bence kıskanıyorlar oğullarının bizi sevmesini, bizim bebek sahibi olmamız yani oğulları ile bağımızın kuvvetlenmesi ve en önemlisi gençliğimizi.
Defnem2222 daphnekus valla postta resmen herkes kaynanadan duymuş böyle şeyler hepsi aynı kafa demek ki
Zelihailhab daphnekus aman allahım duygularıma tercüman mısın ? . Evet öyle anlatamıyorum bunu kimseye kıskanıyorlar …
Emelece KaptanMarvel lohusalığımızı mı bildik ki..eskiden evde bağıra bağıra doğururduk şimdi herşey kolay diyeni mi ararsın çektiğin acıları basit görwni mi ararsın…
Betulalyaa KaptanMarvel sütün yok mu Senın sütün kötü ki bebek emmiyor Kucağına alma Agzına bal ver dili tatlı olsun Gazı oldugunda söyle yap böyle yap Mama verme senı emdikçe sütün çoğalır (böyle diye diye çocuğum sarılıktan yoğun bakımda yattı ) Çocuğum kolik bebek ve bunu bile bile kırkım çıkmadan yemeğe gelmek isteyen misafirler onlarıda unutmayalım Her gelenın çocuğu kucağına alma çabası Yedirdiğini mamanın bezin markasına karışmaları Daha bir sürü sayarım da saydıkça sinirleniyorum 😤😤
Friends KaptanMarvel hamileyken hiç çocuğu beslememişsin. Boyuna kendini beslemişsin. O yüzden bir lokma doğdu bu çocuk. Bari şimdiden sonra çocuğa kilo aldırmaya bak ama asla mama verme anne sütü gibisi var mı hiç? Sarılık mı oldu sarı tulum giydir mutlaka alır sarılığını. Yeşil kaka mı yaptı kesin kulağı ağrıyordur memenden süt damlat biraz🤦♀️
66arasim KaptanMarvel Bu çocuk doymuyor,bebek kaç kilo,doğum kilolarını nasıl verceksin bebekte bi sıkıntı olmadığı halde ay şurasi niye böyle burası niye böyle daha nelerrr nelerrrr
Alperenalininannesii 39 günlük lohusayıım, yarınn 40 ımız çıkıyor inşallah 🙏 Bütün yorumları okudum hepsinde kendimi gördümm🥹 Gerçekten çok anlayışsız bir topluma sahibiiz 🫣 Hepimiz en iyi şekilde atlarırız bu günleri umarıımm 🥹🥰
HandeK KaptanMarvel bu çocuk açç sakın kucağa alıştırma Seste uyut da sese alışsın (sanki kendi sesde uyuyabiliyor da) Lohusalığımda birini boğmadığıma şükrediyorum 😂
oglumubeklerken Ygzmomm eşimin halası beni her gördüğünde aynısını söylüyordu Ay tobe yarabbim ya kadın bende travma yarattı resmen