Ebbruc KaptanMarvel prematüre bebek annesine de bebeğin hastanede yattığını bile bile ve 1-2 ay sonra ancak belli olur durumu denmesine rağmen bebek nasıl diye sorulması bence.
CerenCeylin Kucağa alıştırma Neden emzirmiyorsun? Sallamaya alıştırma Uğraşırsan sütün gelir pes etme! (Benim o kadar psikolojim bozulmuştu ki sütüm gelmediği için anlatamam yemediğim yiyecek kullanmadığım süt arttırıcı vitamin kalmadı rüyalarıma emzirdiğim giriyordu sağmaya çalışmaktan memelerim sarktı resmen gelmedi de gelmedi.)
daphnekus Defnem2222 bence kıskanıyorlar oğullarının bizi sevmesini, bizim bebek sahibi olmamız yani oğulları ile bağımızın kuvvetlenmesi ve en önemlisi gençliğimizi.
Defnem2222 daphnekus valla postta resmen herkes kaynanadan duymuş böyle şeyler hepsi aynı kafa demek ki
Zelihailhab daphnekus aman allahım duygularıma tercüman mısın ? . Evet öyle anlatamıyorum bunu kimseye kıskanıyorlar …
Emelece KaptanMarvel lohusalığımızı mı bildik ki..eskiden evde bağıra bağıra doğururduk şimdi herşey kolay diyeni mi ararsın çektiğin acıları basit görwni mi ararsın…
Betulalyaa KaptanMarvel sütün yok mu Senın sütün kötü ki bebek emmiyor Kucağına alma Agzına bal ver dili tatlı olsun Gazı oldugunda söyle yap böyle yap Mama verme senı emdikçe sütün çoğalır (böyle diye diye çocuğum sarılıktan yoğun bakımda yattı ) Çocuğum kolik bebek ve bunu bile bile kırkım çıkmadan yemeğe gelmek isteyen misafirler onlarıda unutmayalım Her gelenın çocuğu kucağına alma çabası Yedirdiğini mamanın bezin markasına karışmaları Daha bir sürü sayarım da saydıkça sinirleniyorum 😤😤
Friends KaptanMarvel hamileyken hiç çocuğu beslememişsin. Boyuna kendini beslemişsin. O yüzden bir lokma doğdu bu çocuk. Bari şimdiden sonra çocuğa kilo aldırmaya bak ama asla mama verme anne sütü gibisi var mı hiç? Sarılık mı oldu sarı tulum giydir mutlaka alır sarılığını. Yeşil kaka mı yaptı kesin kulağı ağrıyordur memenden süt damlat biraz🤦♀️
66arasim KaptanMarvel Bu çocuk doymuyor,bebek kaç kilo,doğum kilolarını nasıl verceksin bebekte bi sıkıntı olmadığı halde ay şurasi niye böyle burası niye böyle daha nelerrr nelerrrr
Alperenalininannesii 39 günlük lohusayıım, yarınn 40 ımız çıkıyor inşallah 🙏 Bütün yorumları okudum hepsinde kendimi gördümm🥹 Gerçekten çok anlayışsız bir topluma sahibiiz 🫣 Hepimiz en iyi şekilde atlarırız bu günleri umarıımm 🥹🥰
HandeK KaptanMarvel bu çocuk açç sakın kucağa alıştırma Seste uyut da sese alışsın (sanki kendi sesde uyuyabiliyor da) Lohusalığımda birini boğmadığıma şükrediyorum 😂
oglumubeklerken Ygzmomm eşimin halası beni her gördüğünde aynısını söylüyordu Ay tobe yarabbim ya kadın bende travma yarattı resmen
124dorukcum124 Ah yavrum gazı var tüh tüh ah canım açmı kaldın sen yazık 🤦🏻♀️ Niye ağlatıyorsun çocuğu Emzik almıyor mu reçele batır bak nasıl alıyor Kucağa alışmış bu ver bakayım bana bak nasıl yatıyor gör
Fatmana KaptanMarvel çocuktan çok kendin kilo almışsın, bol bol emzir , göğüslerin acıda bile emzir emzirdikçe geçer, dikişlerimden oturamıyorum yatarak emzirdim yatarak emzirme doğumdan sonra dikişlerim vardı doğururken acmamışşın ondan kesmişler dediler allahım allahım böyle cahil ukela insanlarla dolu cevrem ben 2 gün şancı çekip normal doğum yaptım eşimin ailesi akrabaları benim yatak odamda oturdu özellikle o ilk eve geldiğim gün uykusuzluk yorgunluk hiç halim Yokdu ben yatağımda yattim onlar da başımda dedikodu yaptılar hakkımı asla helal etmiyorum kaynanama özellikle söyledim odama oturtma diğer odaya oturun kafam goturmuyo die bu sefer de gelin misafir kabul etmio dedi bide sürekli başka doğuran kişilerden bahsedip şu kişi 2 gunde ayağa kalktı şu kişi 1 haftada ayağa kaldı die die yatırmadı beni