ZSare Arkadaşlar 3 yaşındaki kızım su maymunu denilen toplardan bir tane yuttu. Bilye büyüklüğündeydi. Suya temas ettiği zaman yavaş yavaş büyüyor. Şuan eşim acile götürdü. Daha önce başına böyle bişey gelen var mı çok korkuyorum 😭
OptimusPrime ZSare Su maymuncukları tehlikeli diye biliyorum. Asla yenmemesi yutmaması gerek. Umarım sorun olmaz. 🙏🏻
ZSare Ygzmomm röntgen çekildi röntgende görünmedi; kakasıyla atar merak etmeyin dediler. Ama korkuyorum yarın kakasını yapmazsa çok büyür çünkü.
ZSare OptimusPrime röntgen çekildi röntgende görünmedi; kakasıyla atar merak etmeyin dediler. Sıkıntı yok dediler. Ama korkuyorum yarın kakasını yapmazsa çok büyür çünkü.
ZSare BuzluKahve röntgen çekildi röntgende görünmedi; kakasıyla atar merak etmeyin dediler. Sıkıntı yok dediler. Ama korkuyorum yarın kakasını yapmazsa çok büyür çünkü.
Doga_sever Ah cok gecmis olsun. Suya girince ne kadar buyuyor? Mide asidi buyumesine izin vermez belkide. Haber verin lutfen
ZSare Doga_sever 400 katına kadar çıkıyormuş :( ama yuttugu anda bilye büyüklüğündeydi. Şuan sudakileri atmadım takip edeyim büyüklüğünü diye hala aynı bilye büyüklüğünde çok şükür. İnşallah yarın kakasını yapar da çıkarır
ZSare TheMomm röntgen çekildi röntgende görünmedi; kakasıyla atar merak etmeyin dediler. Sıkıntı yok dediler. Ama korkuyorum yarın kakasını yapmazsa çok büyür çünkü.
ZSare Asel20 röntgen çekildi röntgende görünmedi; kakasıyla atar merak etmeyin dediler. Sıkıntı yok dediler. Ama korkuyorum yarın kakasını yapmazsa çok büyür çünkü.
ZSare Glsm45 röntgen çekildi röntgende görünmedi; kakasıyla atar merak etmeyin dediler. Sıkıntı yok dediler. Ama korkuyorum yarın kakasını yapmazsa çok büyür çünkü.
ZSare ugurbocegmm röntgen çekildi röntgende görünmedi; kakasıyla atar merak etmeyin dediler. Sıkıntı yok dediler. Ama korkuyorum yarın kakasını yapmazsa çok büyür çünkü.
Hirhir ZSare kustursaydınız keşke 2 gün önce kızım uğur böceği yuttu bile isteye hemde kusturarak çıkarttım korkudan 🤦🏻♀️ inşallah bişey olmaz kakasıylaa çıkar 🙏🏻
ZSare sonbahar3 röntgen çekildi röntgende görünmedi; kakasıyla atar merak etmeyin dediler. Sıkıntı yok dediler. Ama korkuyorum yarın kakasını yapmazsa çok büyür çünkü.