ZSare Ygzmomm röntgen çekildi röntgende görünmedi; kakasıyla atar merak etmeyin dediler. Ama korkuyorum yarın kakasını yapmazsa çok büyür çünkü.
OptimusPrime ZSare Su maymuncukları tehlikeli diye biliyorum. Asla yenmemesi yutmaması gerek. Umarım sorun olmaz. 🙏🏻
ZSare OptimusPrime röntgen çekildi röntgende görünmedi; kakasıyla atar merak etmeyin dediler. Sıkıntı yok dediler. Ama korkuyorum yarın kakasını yapmazsa çok büyür çünkü.
ZSare BuzluKahve röntgen çekildi röntgende görünmedi; kakasıyla atar merak etmeyin dediler. Sıkıntı yok dediler. Ama korkuyorum yarın kakasını yapmazsa çok büyür çünkü.
Doga_sever Ah cok gecmis olsun. Suya girince ne kadar buyuyor? Mide asidi buyumesine izin vermez belkide. Haber verin lutfen
ZSare Doga_sever 400 katına kadar çıkıyormuş :( ama yuttugu anda bilye büyüklüğündeydi. Şuan sudakileri atmadım takip edeyim büyüklüğünü diye hala aynı bilye büyüklüğünde çok şükür. İnşallah yarın kakasını yapar da çıkarır
ZSare TheMomm röntgen çekildi röntgende görünmedi; kakasıyla atar merak etmeyin dediler. Sıkıntı yok dediler. Ama korkuyorum yarın kakasını yapmazsa çok büyür çünkü.
ZSare Asel20 röntgen çekildi röntgende görünmedi; kakasıyla atar merak etmeyin dediler. Sıkıntı yok dediler. Ama korkuyorum yarın kakasını yapmazsa çok büyür çünkü.
ZSare Glsm45 röntgen çekildi röntgende görünmedi; kakasıyla atar merak etmeyin dediler. Sıkıntı yok dediler. Ama korkuyorum yarın kakasını yapmazsa çok büyür çünkü.
ZSare ugurbocegmm röntgen çekildi röntgende görünmedi; kakasıyla atar merak etmeyin dediler. Sıkıntı yok dediler. Ama korkuyorum yarın kakasını yapmazsa çok büyür çünkü.
Hirhir ZSare kustursaydınız keşke 2 gün önce kızım uğur böceği yuttu bile isteye hemde kusturarak çıkarttım korkudan 🤦🏻♀️ inşallah bişey olmaz kakasıylaa çıkar 🙏🏻
ZSare sonbahar3 röntgen çekildi röntgende görünmedi; kakasıyla atar merak etmeyin dediler. Sıkıntı yok dediler. Ama korkuyorum yarın kakasını yapmazsa çok büyür çünkü.