Deletedmom4440 Tugkaninannesi boşver canım rabbim sağlık sıhhat versin inşallah derdini göstermesin ❤️
Tugkaninannesi Oscar tesekkur ederim cevabiniz icin ama benim oglum oyle birde yurumedi,israrla 20. Ayina kadar bekledi. Post eski 😊😊
Tugkaninannesi Birkizbiroglan tesekkur ederim. Aynen otizm acisindan degerlendirildi doktor korkulacak bir seyi yok gibi ama bi gozlemleyelim dedi. Cok hareketli evet ama hiperaktivite tanisi da en erken 4 yasinda konulabiliyormus oyle dedi doktor. Kres ve ozel egitim onerdi 6 ay egitim aldirip sonrasinda krese verecegim. Maalesef cok hafif otizmli olanlarda olabiliyor asperger diyorlar onlara da. Oyuzden surekli gozum ustunde, surekli gozlemliyorum. Umarim 3 yasina geldiginde tum suphelerim son bulur.
GoGirl Tugkaninannesi kres inanilmaz etki ediyor oglumu 36 aylik gonderdim hic konusmuyodu orda 2 3 ay da acildi akranlariyla inanin oyle guzel ilerliyorki bende cocuk pskiyatrisine goturdum cok hareketli ama bu yasta hiperaktivite teshisi konmaz dedi sizin doktor gibi hatta 5 6 yaşta konulur dedi oyle diyen olursa itibar etmeyin dedi.simdi 6 yasinda hala cok hareketli ama okulda sorun yasamaz yani aktivitelerini oturup bitirir ama poposunun ustune zor oturur evde vs
Tugkaninannesi Ececetin kardesiniz suan kac yasinda ve durumu nasil? Benim oglum buyudu artik teyzesi 30 aylik oldu post eski. Maalesef az da olsa suphelerim var hala
Gulsen96 Tugkaninannesi canim merhaba.benim oglum 10 aylik oda hiperaktif bir bebek Ve anlamsizca ellerini acip kapar.heyecanlaninca sevinince
Gulsen96 Tugkaninannesi ismine tepki verir.goz temasi var.alkis var.de de baba falan soyler.istedigi seyleri aglayarak ister hep
NANANA Tugkaninannesi o ayda bebekten beklentileriniz çok fazla digilmi?gayet normal gelisimli bir bebek bence
Boncukk GoGirl yavaş yavaş ekledi, mesela 1 ay boyunca hergün köpek hav hav dedim, kitaplarından köpeği gösterdim, parkta köpeği gösterdim. Tepki gösterdi ama eliyle göstermedi ya da hav hav demedi. 1 ay sonra söyledi. Yavaş yavaş da yeni kelimeler eklendi
Kvncprns Gulcin01 canım kusura bakma daha yeni gördüm. Boşuna o dönem kafayı yiyip bitirmişim. Ah şu Google yok mu beni uykularimdan ediyordu… Sakın endişelenmeyin. Düzeldi. Çok şükür. İki buçuk yaşında şuan. Konusuyor bile.
Azeninannesi Tugkaninannesi yazınızı yeni okuyorum bebeğiniz bayağı büyümüştür. Şüphelendiğiniz şey oldu mu bebeğiniz konuşuyor mu şuan cevap verirseniz çok mutlu olurum ☺️
Tugkaninannesi Azeninannesi henuz konusmuyor. Kelimeleri soyluyor da cumlelere daha yeni yeni geciyor. Yani bazi hareketleri yine var ama 3 yasa kadar gozlemleyelim dedi doktoru.
Azeninannesi Tugkaninannesi valla açıkçası kızım 7 alıkken alkış 9 aylıkken bay bay yapmaya başladı hiç aklımda şüphe yokken araştırdım içime kurt düştü😔mesela işaret parmağıyla bişeyleri göstermiyor birtek kitaba bakarken havanlara dokunuyor işaret parmağıyla. Bence insan araştırmamalı😕