busraa59 Birkullanici benim kızım 5 yaşında ve ameliyata giderken bile gördü çok şükür hiç bişe olmadı odaya geldiğimizdr kardeşini de verdik kucağına ne bi korku ne bi ağlama öptü sarıldı güzelce 🥲
PrensinAnnesi- Birkullanici ya kıyamam ona zamanla atlaticak annesi birden ilgilenemeyince neden böyle oldular diyorlar kendilerince zamanla onlarda anlıyor ve alışıyolar
Nilist Benim kızım o kadar mutlu oldu ki kahkahalar atmaya başladı. Zaten 9 ay her gün uyanıp gün sayıyordu. Dün okuldan geldiğinde anne ben çok özlüyorum kardeşimi böyle nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum dedi😃
Bebegmmm Birkullanici kesinlikle. Travma . Bir ay sonra ancak bir bebek olduğunu artık bizim evimizde yasayacaigini kabullendi ve asla hicbirseyini onunla paylaşmıyor büyüğü 2 yaş
ikiogulannesiii Birkullanici özelde mi doğum olacak devlette mi ? Acaba özel de yanimizda kalmasina izin verirler mi ? Benim oglum 2 yasinda kimseye emanet edemem yanima almak istiyorum çikana kadar
Birkullanici ikiogulannesiii özelde yapacağım ama kızımı anneme bırakıcam ben . Bence kalır hastane ortamına götürmektense anane babaanne teyze veya hala baksa daha iyi olur .hastane ortamı sonuçta ikidebir karnına basmaya geliyorlar kan oluyor ortalık
AselBali Birkullanici ayy çok fenalar. 3 yaş demişsiniz ama çevremde hep 1 yaşından itibaren anne ve babasını kıskanan bebekler var. İnşallah kıskanmaz o zaman kardeşini de
Birkullanici AselBali küçükkende vardı ama sadece sarılmAmızı istemezdi ozaman ayırırdı bizi şimdi sen git başka yerde uyu ben babamla uyucam diyor dozu arttırdı baya ,kendine yeni kcoa bul diyor😊
Birkullanici BalkizimBaloglum2 amin canım bakalım yazabilirsem yaxarım bende kızımın tepkilerini 😊 bizde buse koymaya karar verdik
gktgbsr Birkullanici Bir hafta önce doğum yaptım 2 buçuk yaşında oğlum var. Doğum yaptığım gün akşam babası getirdi hastaneye çok az kucağına aldı ilgilenemedi .. şuan da evdeyiz daha çok büyükle ilgileniyorum küçükle annem ilgileniyor .. şapkasını eldivenini sürekli çıkartıyor merak ediyor ellerini. Ben tepki vermiyorum dikkatini başka yöne çekiyorum böyle böyle büyüyecekler inşallah ☺️