Birkullanici benim oğlum görünce ağlayacak gibi olmuştu ameliyattan çıktım odaya geçtim yarım saat sonra görüş saatiydi eşimde getirmiş kardeşini beni görsün diye durmadan babasını aramış cunki bana çok düşkün oğlum 9 yaşında ve odaya girer girmez ilk kardeşine değil bana sarıldı öptü annem nasılsın cokmu acıyo demişti neyse sonra eve çıktık duştan sonra odada üzerimi giyinirken bı anda odaya girdi bende aynada dikislerimlw bakiyordum 😅ilk defa sezeryan olunca korkudan anca evde bakabilmistim neyse oğlum girdi ve haliyle gördü hemen çık oğlum falan dedim ama gördü bı kere ve ben odadan çıkınca bana sarılmıştı çok acıdi demi anne nasıl dayandım diye ve hala bana yardım eder egilecwhimde yerden bişey alacagimda yataktan kalkacagimda hemen elimi tutar aklına islemiati yani o ameliyat yerimi en son geçenlerde dedim artık iyiyim annem ben düzeldim yaramda iyi oldu sen merak etme artık tamam mı dedim oda bakacam iyi oldu mu inanmam yoksa dedi dikişlerim düşmüştü artık iyiydi hafiften açıp gosterdim o gözlerindeki gülümseme beni ağlattı ohhh beeee geçmiş anne çok dua etmiştim Allah kabul etmiş bak geçmiş dedi akıllı kuzum hiç çocuk gibi değil yaşından olgun maşallah sipam kardeşine gelince ilk gördü ve eli ayağına dolaştı değişik bı hallere girdi gülecek gibi ağlayacak gibi tarifsiz bişey oldu saçları sana benziyor anne siyah dedi ama gözleri benim gibi demi anne dedi kendisi sarı oğlumun hep sarı papatyam diye severdim şimdi o kardeşine kara gülüm küçüğüm der kıskançlık olmadı şuan kardeşinin yeni doğduğunu dünyayı tanımadığını bize dünyaya alışmaya çalışıyor bu yüzden onunla biraz fazla ilgilenecem annem konuşamıyor derdini anlatamiyor tuvalete gidemiyor çok masum yardıma ihtiyacı var diye konuşma yaptım anlayışla karşıladı bir aylık olduk bezi emziği herhangi ihtiyaç olan baieyi işteyim hemen alır gelir bana şöyle anne sen kalkıp zahmet etme der biraz uzun oldu hakkınızı helal edin🙏🤲☺️