Birkullanici Kızlar yeni doğum yaptığınızda büyük çocuklarınıza bebekleri ilk nasıl gösterdiniz kucağına verdiniz mi mesela .ben sezaryen olcam korkarmı acaba beni öyle görünce ,3 yaşında şuan
Senibidasanaelikopteryokbuson Birkullanici cıkıs yapacagım gun geldı babasıyla Kardesı yatakta uyuyodu korktu yadırgadı once yaklasmadı sonra ben aldım yanıma op bak kardesın geldı dıye yavastan dokundu ama bıkac gun ıcınde atlattı o durumu hemen kabullenmedı Eve gıdınce daha rahattı ama hep yanımda tuttum amlattım kardesını bezlerken yardım et bana dedım dus aldırırken buyugude yanımızda tuttuk ortak olsun dıye
leopar Birkullanici benim normaldi yataktaydim yürüyemiyordum korkmadı bak kardeşin bu dedim kucağına verdim opturdum emziğini o vermeye çalıştı yardımcı olurdu bana 3 yaşındaydı,
Laden Birkullanici kuzenimin beşiğine oyuncak koyup bak kardeşin gelirken sana hediye getirmiş demiştik büyük olana. Çok sevinmişti🌺
Elifmoms Birkullanici benimki 2 yaşındaydı normal doğum yaptım yanımdaydı hep kardeşini görünce aa bu çok minik eve götürelim mi falan dedi ama sonra eve gelince de istemedi 😂
Birkullanici Senibidasanaelikopteryokbuson şimdilik kıskaçlıkları hafiften başladı ama kardeşimle oynarım onu severim diyor bakalım nasıl olcak
Dilaylaa Bir yerde sey okumuştum sizi kotu görmesin yoksa bebeğin sizi o hale getirdiğini düşünebilirlermis. Yani hasta gibi olmayın hastayım hastanedeydim yatıyorum felan demeyin.
Birkullanici Dilaylaa zaten her oflayıp pufladığımda anne sana ne oldu karnın mı ağrıyor öpim karnını geçsin diyor 😕tam birgün bensizliğe dayanamaz ağlar diye ilk gün bir saat dursun yanımda diyorumda bilmiyorum artık
ikiogulannesiii Birkullanici özelde mi doğum olacak devlette mi ? Acaba özel de yanimizda kalmasina izin verirler mi ? Benim oglum 2 yasinda kimseye emanet edemem yanima almak istiyorum çikana kadar
Birkullanici Laden bende öyle bişey yapmayı düşünüyorum yine bi yerlerde okumuştum bu şekilde yapanları
Birkullanici Elifmoms ya ahaha😂 ablamın kzııda öyle yapmıştı hastaneden geldikten sonra anne ben şaka yapmıştım bunu hastaneye geri ver demişti😂
Sema065 @Birkullanici Doğumdan çıktığımda kızım babası kız kardeşim odayı süslemişler bebeği gördüğünde çok heyecanlandı kucağına falan verdik çok sevdi öptürdük hastaneden gitmemek için çok ağladı sadece bende annemin yanında duracağım diye zor gitti ortalığı ayağa kaldırdı 😂😂😂kardeşime ben bakacağım diye
tatlisert Birkullanici Devlet hastanesinde doğum yaptığım için orada göremedi. Babasıyla beni almaya geldiklerinde dışarıda geldi kokladı öptü kardeşini. Eve gelince de böyle kucağına verdim ☺️
caniminikizleri Birkullanici ben kızıma doğum yaptığımda ilk oğlumun kucağına verdim oğlum 3 yasindaydi ve tepkisi o kadar güzeldi ki sürekli kardeşine baktı öptü durdu ikizlerime ise 2020 de doğum yaptım bu sefer iki bebek bir abla bir abi vardı eve geldik ikisinin elleride kardeşleri ile doluydu çok sevindiler sevdiler onları hiç bir problemde yaşamadım 😌
2205yasemin Birkullanici benim oğlum iki yaşındaydı kardeşi olduğunda kucağına verdik çok şaşkın bi şekilde bakıyordu değişik geldi sanırım biraz inceledikten sonra ağlamaya başladı ama bir haftaya alıştı