Blueandpurple72 Canım iyi yerde yaptırırsan pişman olmazsın ben çok bı yerde yaptırdım ilk yapılınca biraz hızlı silindi rötuştan sonra müthiş oldu iki yıldır kullanıyorum çok memnunum denk getirebilsem rötuş yaptircam
DevrimciAnne Msssmy çok iyi bir yerde yaptırdım inanılmaz memnunum asla kızıllaşma vs olmadı kullanılan boya ve teknik çok önemli kıl tekniği ve pudralama yapıldı ✅
BAB20 Msssmy benimde işlem bir türlü tutmuyor memnundum aslında ama öok cabuk attı bakımları yapmama rağmen🤷🏻♀️
Tugce1634 İstanbulda Emine Esen nasil peki,giden var mi acaba? Ben de düşünüyorum ama inanilmaz kaşsızım, korkuyorum yaptırmaya.
Eski9 Msssmy microbleding değil ama pudralama yaptırdım yaparken 2-3 yıla kadar kalır dediler ki 5 ay oldu aktı bile boya boş boş duruyor aralar hiç memnun kalmadım birde Googleda eleştiri yaptım diye instadan beni bulup tartıştılar 😁 bir daha yaptırmam kas boyamaya devamke böyle işlemleri kesinlikle kuaförde yaptırmayın mutlaka güvenilir güzellik merkezlerinde profesyonellere gidin derim ben pişman oldum
2maviboncuk Msssmy Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama yine tavsiye vereyim arkadaşım yapıyor profesyonel bi bakın isterseniz instagramda bencetugba SAN koafördeydi yeni Başka yere geçti bi bakın sayfasına
Miican Yaptırın büyük rahatlık boyanın kalitesi önemli cildiniz yağlı değilse kıl tekniği bilen birinin elinden efsane oluyor
Yesilkelebek Msssmy boya en önemli unsur. Yazanlar var ya hani kaşım kırmızıya döndü diye çünkü kalitesiz boya kullanılmıştır ve içinde demir oksit vardır ciltle karışınca bir süre sonra kırmızıya döner bu sebeple yaptırcağınız yere boya markasını sorup araştırın. Microblading yerine micropigmentasyon yaptırın hem atışlar daha ince daha doğal ve daha az acılı😉
Karakayasveet05 Acı oluyormu acaba nasıl bişey ya birde tamamen kaziyipta yapılan değil.demi hani araları doldurmak onun adı ne
15042022 mizmizpera merhaba yaptırdığınız microbiladingden memnunmusunuz ben daha önce yaptırdım ama hemen silindi gitti sizde silinme vs birşey oldumu bende tekrar yaptırmayı düşünüyorum ve yaptırıcak bir yer arıyorum yaptırdığınız yerin malzemeleri kalitelimi acaba
mizmizpera 15042022 merhaba 1 seneye yakındır kullanıyorum. Hamileykende üstünden geçti sorun olmadı. Sayfayı inceleyin derim kadın gerçekten işinin piri ve çok uygun fiyata yapıyor. Çünkü ortağı felan yok tek çalışıyor. Bu sebepten fiyatları uygun tutuyorum demişti bana. Malzemeleri kaliteli ve temiz. İstanbuldaysanız eğer şişli camii nin orada bu yer.
15042022 mizmizpera evet evet istanbuldayım yaptıracak bir yer arıyordum sizin yorumunuza denk geldim sormak istedim paylaştığı resimler çok güzel beğendim ama benim yaptırdığım yerin resimleride öyleydi 3 ayda falan silindi o yüzden kalıcılığı iyi olsun istiyorum bir size danışmak istedim
Arsm- Msssmy ben yaptirdim 2 yil once iyikiii yaptim asla pisman degilim senede 1 kere rötuş yaptiriyorum, guzelce arastirin oyle yaptirin pisman olmamak adina
Karakayasveet05 Ya çok aciyorrmu ben geçen yaptırmak için gttim herşeyi yaptılar çizdiler falan sonra acır diye geri kalktim eve geldim