Msssmy Kuzular kaşlarımı yaptırmak istiyorum ancak pişman olmaktan çok korkuyorum. Kaşlarımda çıkmayan yerler var kaş kalemi kullanıyorum sürekli sizce yaptırmalı mıyım
Kupelikiz_1 Msssmy kesinlikle yaptırma o paylaştıkları gibi olmuyor iyi bir yere yaptırmıştım berbat etti keşke kalem kullanmaya devam etseydim
yookkdahaneler Msssmy kuzu yaptıralı yarın 1 ay olacak ilk yaptırdığım gün aşırı güzeldi sonra gün gün gitti boya şuan eski kaşım gibi yarın rötuş var ona gideceğim 2 seans tan oluşuyor dediler yarın gidip soracağım kaşlarım 1 ayda yok oldu resmen bende bi hevesle yaptırmıştım
Melekbas Msssmy yaptirma rengi degisiyor cok kotu oluyor boya daha iyi ben hala rengini kapatmak icin boyuyorum
Msssmy Kupelikiz_1 gerçekten mi 🥺 genelde olumsuz yorum okudum memnun olan çok yok heralde tereddütte kalmıştım yaptırmayım o zaman
Divayorgun yookkdahaneler teniniz nasıl? Kuru ciltlerde tutuyormuş. Yağlı ciltlerde hemen geçiyor diyorlar
Kupelikiz_1 Msssmy kendilerini reklam yapmak için paylaşıyorlar ya hiç o şekilde olmadı kaşlarım paran boşa gider🫣
Mavi53 Msssmy iki buçuk yıl okdu yaptırdığım bir yıla geçer demişti yapan kadın sÇlarım sarı kaşlarımı da kahve yapmıştı ki doğal rengide sarı kahve gibi şimdi o ilk yaptığı aktı dibinde kızıl kına varmış gibi iğrenç bi görüntü var kahverengiye boyamadan çıkamıyorum çıkarsam kaşına ne oldu senin diye bi tepki alıyorum çok sinir bozucu asl yaptırma asla
NariNariKiminYari Msssmy yaptırmaz olaydım neyse ki aktı gitti iranlı kadınlar kaşlarını kapkalın yapıyor ya öyle duruyordu hiç güzel bir görüntü değildi bence kendi seyrek kaşlarım çok daha güzel
15042022 mizmizpera merhaba yaptırdığınız microbiladingden memnunmusunuz ben daha önce yaptırdım ama hemen silindi gitti sizde silinme vs birşey oldumu bende tekrar yaptırmayı düşünüyorum ve yaptırıcak bir yer arıyorum yaptırdığınız yerin malzemeleri kalitelimi acaba
adrmz54 Msssmy annem yaptırdı ve çok memnun kaldı hatta geçen 2 sene üzerine tekrar yaptırdı.. önemli olan yaptırdığın yer ve yapan kişi gerçekten işinin uzmanı olması lazım ve kaliteli yer olması lazım..
Blueandpurple72 Canım iyi yerde yaptırırsan pişman olmazsın ben çok bı yerde yaptırdım ilk yapılınca biraz hızlı silindi rötuştan sonra müthiş oldu iki yıldır kullanıyorum çok memnunum denk getirebilsem rötuş yaptircam
DevrimciAnne Msssmy çok iyi bir yerde yaptırdım inanılmaz memnunum asla kızıllaşma vs olmadı kullanılan boya ve teknik çok önemli kıl tekniği ve pudralama yapıldı ✅
BAB20 Msssmy benimde işlem bir türlü tutmuyor memnundum aslında ama öok cabuk attı bakımları yapmama rağmen🤷🏻♀️
Tugce1634 İstanbulda Emine Esen nasil peki,giden var mi acaba? Ben de düşünüyorum ama inanilmaz kaşsızım, korkuyorum yaptırmaya.