Divayorgun yookkdahaneler teniniz nasıl? Kuru ciltlerde tutuyormuş. Yağlı ciltlerde hemen geçiyor diyorlar
Msssmy Kupelikiz_1 gerçekten mi 🥺 genelde olumsuz yorum okudum memnun olan çok yok heralde tereddütte kalmıştım yaptırmayım o zaman
Kupelikiz_1 Msssmy kendilerini reklam yapmak için paylaşıyorlar ya hiç o şekilde olmadı kaşlarım paran boşa gider🫣
Mavi53 Msssmy iki buçuk yıl okdu yaptırdığım bir yıla geçer demişti yapan kadın sÇlarım sarı kaşlarımı da kahve yapmıştı ki doğal rengide sarı kahve gibi şimdi o ilk yaptığı aktı dibinde kızıl kına varmış gibi iğrenç bi görüntü var kahverengiye boyamadan çıkamıyorum çıkarsam kaşına ne oldu senin diye bi tepki alıyorum çok sinir bozucu asl yaptırma asla
NariNariKiminYari Msssmy yaptırmaz olaydım neyse ki aktı gitti iranlı kadınlar kaşlarını kapkalın yapıyor ya öyle duruyordu hiç güzel bir görüntü değildi bence kendi seyrek kaşlarım çok daha güzel
15042022 mizmizpera merhaba yaptırdığınız microbiladingden memnunmusunuz ben daha önce yaptırdım ama hemen silindi gitti sizde silinme vs birşey oldumu bende tekrar yaptırmayı düşünüyorum ve yaptırıcak bir yer arıyorum yaptırdığınız yerin malzemeleri kalitelimi acaba
adrmz54 Msssmy annem yaptırdı ve çok memnun kaldı hatta geçen 2 sene üzerine tekrar yaptırdı.. önemli olan yaptırdığın yer ve yapan kişi gerçekten işinin uzmanı olması lazım ve kaliteli yer olması lazım..
Blueandpurple72 Canım iyi yerde yaptırırsan pişman olmazsın ben çok bı yerde yaptırdım ilk yapılınca biraz hızlı silindi rötuştan sonra müthiş oldu iki yıldır kullanıyorum çok memnunum denk getirebilsem rötuş yaptircam
DevrimciAnne Msssmy çok iyi bir yerde yaptırdım inanılmaz memnunum asla kızıllaşma vs olmadı kullanılan boya ve teknik çok önemli kıl tekniği ve pudralama yapıldı ✅
BAB20 Msssmy benimde işlem bir türlü tutmuyor memnundum aslında ama öok cabuk attı bakımları yapmama rağmen🤷🏻♀️
Tugce1634 İstanbulda Emine Esen nasil peki,giden var mi acaba? Ben de düşünüyorum ama inanilmaz kaşsızım, korkuyorum yaptırmaya.
Eski9 Msssmy microbleding değil ama pudralama yaptırdım yaparken 2-3 yıla kadar kalır dediler ki 5 ay oldu aktı bile boya boş boş duruyor aralar hiç memnun kalmadım birde Googleda eleştiri yaptım diye instadan beni bulup tartıştılar 😁 bir daha yaptırmam kas boyamaya devamke böyle işlemleri kesinlikle kuaförde yaptırmayın mutlaka güvenilir güzellik merkezlerinde profesyonellere gidin derim ben pişman oldum
2maviboncuk Msssmy Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama yine tavsiye vereyim arkadaşım yapıyor profesyonel bi bakın isterseniz instagramda bencetugba SAN koafördeydi yeni Başka yere geçti bi bakın sayfasına
Miican Yaptırın büyük rahatlık boyanın kalitesi önemli cildiniz yağlı değilse kıl tekniği bilen birinin elinden efsane oluyor
Yesilkelebek Msssmy boya en önemli unsur. Yazanlar var ya hani kaşım kırmızıya döndü diye çünkü kalitesiz boya kullanılmıştır ve içinde demir oksit vardır ciltle karışınca bir süre sonra kırmızıya döner bu sebeple yaptırcağınız yere boya markasını sorup araştırın. Microblading yerine micropigmentasyon yaptırın hem atışlar daha ince daha doğal ve daha az acılı😉
Karakayasveet05 Acı oluyormu acaba nasıl bişey ya birde tamamen kaziyipta yapılan değil.demi hani araları doldurmak onun adı ne