1Emirbebek Super_mom 1 yaş kontrolünde 8900 gr di oğlum. Benimkine bile her doktor zayıf demiyor. Hayretler içerisindeyim
Eliz13 Super_mom 6.ayda doğduğu kilonun 2 katı olması isterlermis doktorlar bence mama vermeyin zaten vaktiniz de gelmiş bence ek gıdaya geçin tadım yapmaya başlayın
Eliz13 Super_mom çok iyi 💃 her bebeğin gelişimi de farklı oluyo bizde 4 ayda 400 gram almışız sadece dolabımda mama var yeni doğduğunda hastanede alip kullanmıştık, yine de vermiyorum. Yanlış anlaşılmasın tabii mama ile beslenen büyüyen bebisler var ama anne sütü alıp 6 ayda mama teklifi saçma yani canım 🥺
Super_mom 987ozlem ebe de kesinlikle mama verme ek gıdaya başla yavaştan dedi kimin ne dediği belirsiz
Nimetzumra Super_mom benim kızım 2400 doğdu 2 kilo ile hastaneden çıktık şuan 4 aylık olacak en son kontrolde 4100 şu
Sonicetobeamum 2840 doğdu, 2.5 aylık 5500 gr. Bizim de anne sütü. Bana normal geldi bebeğinizin kilosu, aylar geçtikçe kilo alımı yavaşlıyor zaten.
ilaydaberil35ozkan_ Super_mom 2.835 doğdu 1 hafta içinde 2600gr düştü şimdi tam 2 aylık 5 kilo 🫶🏻🫶🏻😍😍😍 meme mama şeklinde gidiyoruz 😍
FadimNil-yade Super_mom kızım 1820 gr doğdu 34 gün kuvözde kaldı..şu an 7 ay 21 günlük 7 aylıkken 6600 gr doktor doğum kilosuna göre iyi dedi birde prematüre olduğundan 6 ayla karşılaştırıyor. Zaten bende zayıfım eşimde çok kilolu değil kilolu bir kız olmaz bizimkisi 😁 bazen kafaya takıyorum kiloyu sonra aman sağlıklı ya şükür diyorum🥰
CansuDoruk Super_mom benim oğlan 10 aylık 9.200 Gr nasıl az anlamış değilim doktor buna normal diyor ki 3295 Gr doğdu
Mrvll Edis07 normal kesinlikle. Anne sütü ile alınan kilolar normal kabul ediliyor. İlk aylar hızlı kilo alınıyor zaten.