Nimetzumra Super_mom benim kızım 2400 doğdu 2 kilo ile hastaneden çıktık şuan 4 aylık olacak en son kontrolde 4100 şu
Sonicetobeamum 2840 doğdu, 2.5 aylık 5500 gr. Bizim de anne sütü. Bana normal geldi bebeğinizin kilosu, aylar geçtikçe kilo alımı yavaşlıyor zaten.
ilaydaberil35ozkan_ Super_mom 2.835 doğdu 1 hafta içinde 2600gr düştü şimdi tam 2 aylık 5 kilo 🫶🏻🫶🏻😍😍😍 meme mama şeklinde gidiyoruz 😍
FadimNil-yade Super_mom kızım 1820 gr doğdu 34 gün kuvözde kaldı..şu an 7 ay 21 günlük 7 aylıkken 6600 gr doktor doğum kilosuna göre iyi dedi birde prematüre olduğundan 6 ayla karşılaştırıyor. Zaten bende zayıfım eşimde çok kilolu değil kilolu bir kız olmaz bizimkisi 😁 bazen kafaya takıyorum kiloyu sonra aman sağlıklı ya şükür diyorum🥰
Eliz13 Super_mom çok iyi 💃 her bebeğin gelişimi de farklı oluyo bizde 4 ayda 400 gram almışız sadece dolabımda mama var yeni doğduğunda hastanede alip kullanmıştık, yine de vermiyorum. Yanlış anlaşılmasın tabii mama ile beslenen büyüyen bebisler var ama anne sütü alıp 6 ayda mama teklifi saçma yani canım 🥺
CansuDoruk Super_mom benim oğlan 10 aylık 9.200 Gr nasıl az anlamış değilim doktor buna normal diyor ki 3295 Gr doğdu
Mrvll Edis07 normal kesinlikle. Anne sütü ile alınan kilolar normal kabul ediliyor. İlk aylar hızlı kilo alınıyor zaten.
Ozgeruya Super_mom gayet iyi kilosu benim kızım 2990 doğdu 5 aylıkken 5 kiloydu şuan 2 yaşında 12 kilo
SedaEliz Super_mom benim kızım 2900 doğdu şuan 5700 4 aylık ve doktorum bebeğiniz minyon korkulacak kadar düşük değil dedi çünkü iki sınırın arasında dedi bende zayıf diyordum ve üzülüyordum ama yok yani bide ek gıdaya geçince daha çok kilo alır merak etme
Edis07 Mrvll benim bebis 1kilo 200 gr almisti. Ben mama ve anne sutu karisik veriyorum. Boyu kac cm uzamisti?
Minikliya Berram 4 ay kuvozde kaldı anne sütü aldi taburculuktan sonrada emzirmeye alıştırdim hala emiyor :)
Ozgeruya Berram bizim alerjimiz var ilk 2 ay güzel kilo aldi daha sonra hic kilo almadı 5. Ayda alerji mamasi başladık ama sağlığı yerindeyse bnce takmayın ben kiloya hic takilmadim iyi oldugu sürece. Anne sütümü aliyor sadece