BabyAslan Super_mom bende de hep sütüm yetmiyo algısı oluşuyor 3330 37+6 haftalık doğdu oğluşum şuan 2,5 aylık 6700 anne sütü alıyor hiç mama almadı ama beynimden her ağladığında doymuyo düşüncesini çıkaramıyorum. Normal mi bilmiyorum
Super_mom BabyAslan maşallah kilosu gayet iyi canım o algı herkeste vardır bence aglayınca yetmiyor muyum diye ama rahatça uyuyur sa doyuyor dur 😂sana anlattıgıma bakma bende yetmiyor mu diye içim içimi yiyor
Super_mom yuhumgeliy maşallah her bebek farklı işte canım çok zayıf doğup hızlı kiloalan var az alan var degişiyor
PrenssAnnesi Super_mom 3100 gram doğdu oglum 2 aylık 6550 gram olmuş 62 cm de boyu var canım sadece anne sütü ile besliyorum gün içerisinde 1 tatlı kaşığı kadar su veriyorum
Meryemceee922 Super_mom kızım 3,150 doğdu şuan 6 ay 14 günlük. En son geçen hafta sağlık ocağına gittiğimde 8 kilo 600 gram dedi. Bizim hem meme hem mama ilerliyor ek gıdayada geçtik zaten. Bence bebeğinizin kilosu iyi endişe etmeyin.
987ozlem Super_mom merhaba Benim bebeğimde pramatüre 2350 doğdu Geçen hafta kontrole gittik 4650 idi. 2 ay 10 günlük yani doktorun ne diyorsa uy bence meme + mama beslenmesi yapıyorum ben
Super_mom 987ozlem ebe de kesinlikle mama verme ek gıdaya başla yavaştan dedi kimin ne dediği belirsiz
Kubraezo23- ferlazen anladım sağol canım güzel anlatıyorsun, benim bebeğim de 4 aylık olucak fakat doktor 4 aylıkken 7 kilo olması gerekiyor dedi yoksa ona göre ilerlivez dedi de aklıma takıldı normal kilosuna göre de söylemiş olabilir belki
1Emirbebek Super_mom 1 yaş kontrolünde 8900 gr di oğlum. Benimkine bile her doktor zayıf demiyor. Hayretler içerisindeyim
Eliz13 Super_mom 6.ayda doğduğu kilonun 2 katı olması isterlermis doktorlar bence mama vermeyin zaten vaktiniz de gelmiş bence ek gıdaya geçin tadım yapmaya başlayın
Eliz13 Super_mom çok iyi 💃 her bebeğin gelişimi de farklı oluyo bizde 4 ayda 400 gram almışız sadece dolabımda mama var yeni doğduğunda hastanede alip kullanmıştık, yine de vermiyorum. Yanlış anlaşılmasın tabii mama ile beslenen büyüyen bebisler var ama anne sütü alıp 6 ayda mama teklifi saçma yani canım 🥺
Nimetzumra Super_mom benim kızım 2400 doğdu 2 kilo ile hastaneden çıktık şuan 4 aylık olacak en son kontrolde 4100 şu
Sonicetobeamum 2840 doğdu, 2.5 aylık 5500 gr. Bizim de anne sütü. Bana normal geldi bebeğinizin kilosu, aylar geçtikçe kilo alımı yavaşlıyor zaten.
ilaydaberil35ozkan_ Super_mom 2.835 doğdu 1 hafta içinde 2600gr düştü şimdi tam 2 aylık 5 kilo 🫶🏻🫶🏻😍😍😍 meme mama şeklinde gidiyoruz 😍