MerveKayraTugra En baştan beri prezervatifle korunuyoruz.Büyük oğlum 27 aylıktı korunmayı bıraktık. 30 aylıkken hamile kaldım. Şimdi 4. 5 aylık.Daha adet olmadım.Hemşire emzirdiğin için 6 aya kadar adet olmazsın dedi.
minikordek MerveKayraTugra kişiye göre değişiyor bebeğim 4 aylık ben yeni regl oldum. Annem bizi sütten kesene kadar olmamış mesela. 1 sene falan. Her an gelebilir tetikte beklemek lazım 😀b3nimki durdu durdu tam bebeğimin 4.ay aşısı olduğu güne denk geldi karnımın ağrısıyla bebeğimin ateşini düşürmeye çalışıyorum🤦çok şükür yine de beklediğim kadar ağır geçmiyor normalde ilaçsız idare edemeyen biriydim çünkü
1234560 MerveKayraTugra İki çocuğumda da emzirdiğim halde 40 çıktıktan sonra adet oldum. Emzirmek adet olmaya engel değil
ikikizannesi Umutluluk valla olacak oluyor bende sipiralle ucuncuye hamile kaldim ama yine spral taktirdim oda ayri
ipeekk12 ikikizannesi çok güldüm allhta sızı güldürsün 😂😂😂guldugume bakma delı gıbı korkuyorum bende olursa dıye
byzberen Umutluluk bende aynı şekilde hamile kaldım hemde evliliğimin 2. Ayında patlamış fark etmedik yeni doğum yaptım kızım 2 aylık spiral düşünüyorum birde en iyi marka almıştık oysa ki
Yerimseniben3404 Ayy 2cocukla kafayı yiyorum kuçuğu 4sylık kondom la korunuyorum oyle bişey felaketim olur nasıl korumaz yaa😐
ikikizannesi ipeekk12 bu ay 45 gun surdu 5 6 kez test yaptim niye regl olamadim diye kafama takildi durdu vukuatlı oldgmuz icin iki yöntem kullanıyorum yinede korkuyorum
Kivi-3101 Benim de oğlum altı aylık bizde kondomla korunuyoruz ve adetim gecikti çok korktum şuan umarım hamile filan değilimdir ya oğlum daha el kadar bebe
Deletedmom_64 Bebegim_28 bizim komşu kordonları bagliyk4n hamile kaldı ama sonra düşük yaptı onunda komşu kordonları bağlattı ama kadın hamilekalmis vebebek doğmuş