ikikizannesi ipeekk12 bu ay 45 gun surdu 5 6 kez test yaptim niye regl olamadim diye kafama takildi durdu vukuatlı oldgmuz icin iki yöntem kullanıyorum yinede korkuyorum
ENA Zor ama bir o kadar da güzel günler sizi bekliyor. Kendinizi şimdiden psikolojik olarak hazırlarsanız daha kolay geçer. Evet doğumdan sonra 2 yıl bir zorluğu olacaktır ama sonrası nasıl güzel. El ele tutuşup okuldan geldiklerini hayal edin mesela😍
happy___ Umutluluk zorluğunu toptan çekip kurtulacaksın. Üzülme araya zaman girince de insan doğurmaya cesaret edemiyor. Düşünsene tam çocuk büyüdü rahatladım derken tekrar aynı süreci yaşayacaksın. Şimdi ikisi birden büyür sen de sıkıntıyı toptan geride bırakmış olursun. Nasip olursa ben de arkasına hemen yapıp doğurma Faslını kapatacağım inşallah . Zor olacak ama o zorluğu birden çekip kurtulacağım. Tekrar tekrar başa sarmasın birini büyüt hop yenisi gelsin olmasından iyi. Allah dağına göre kar verir üzülme.
guldennnn Woman35 demekki tüpleri bağlatcaz spiral de takcaz bide prezevatif birde geri çekilme + hap😂😂😂😂
Adaaa_ Umutluluk hayırlı olsun canım maşallah nasıl kalıyorsunuz ya.. Ben korunmuyorum hiç Bi şekilde. Oğlum tedaviyle oldu.. Kınıyorum 😂
baby-mom Umutluluk ilişkinin başından itibaren takmadıysanız veya yırtık delik varsa korumaz. Ben bu korunma konusunda erkeklere hiç güvenmiyorum zaten. Kendim önlem alıyorum
cizgigozlum Off içime korku girdi bak yine 20 aydır kondomla korunuyoruz oncesinde de sonrasinda da patlak mi diye incelemekten ürolog oldum😄 eğer evde kondom bittiyse asla ayni yatakta bile yatmıyorum kaza bela olur diye cok ama cok korkuyorum
Deletedmom_64 Bebegim_28 bizim komşu kordonları bagliyk4n hamile kaldı ama sonra düşük yaptı onunda komşu kordonları bağlattı ama kadın hamilekalmis vebebek doğmuş