byzberen Umutluluk bende aynı şekilde hamile kaldım hemde evliliğimin 2. Ayında patlamış fark etmedik yeni doğum yaptım kızım 2 aylık spiral düşünüyorum birde en iyi marka almıştık oysa ki
Yerimseniben3404 Ayy 2cocukla kafayı yiyorum kuçuğu 4sylık kondom la korunuyorum oyle bişey felaketim olur nasıl korumaz yaa😐
ipeekk12 ikikizannesi çok güldüm allhta sızı güldürsün 😂😂😂guldugume bakma delı gıbı korkuyorum bende olursa dıye
ikikizannesi ipeekk12 bu ay 45 gun surdu 5 6 kez test yaptim niye regl olamadim diye kafama takildi durdu vukuatlı oldgmuz icin iki yöntem kullanıyorum yinede korkuyorum
Kivi-3101 Benim de oğlum altı aylık bizde kondomla korunuyoruz ve adetim gecikti çok korktum şuan umarım hamile filan değilimdir ya oğlum daha el kadar bebe
Deletedmom_64 Bebegim_28 bizim komşu kordonları bagliyk4n hamile kaldı ama sonra düşük yaptı onunda komşu kordonları bağlattı ama kadın hamilekalmis vebebek doğmuş
ENA Zor ama bir o kadar da güzel günler sizi bekliyor. Kendinizi şimdiden psikolojik olarak hazırlarsanız daha kolay geçer. Evet doğumdan sonra 2 yıl bir zorluğu olacaktır ama sonrası nasıl güzel. El ele tutuşup okuldan geldiklerini hayal edin mesela😍