pirenakovalayanhamsi kubra2608 Yaa gerçekteni ne güzel tesadüf. Şimdide görevde gece gitti sabah gelecek 🙏 bazen suçluluk duyuyorum sakladığım için. Ama söyleyecek ozguven yok..
kubra2608 pirenakovalayanhamsi benim eşimde 12 36 çalışıyor.Haklısınız ama söyleseniz de eşiniz için bi şey değişmez bence sizi çok sevdiği belli 😊
pirenakovalayanhamsi kubra2608 benim yüzümden bebeğe geçme ihtimali var ama belki bu fikrini degisir😢
pirenakovalayanhamsi kubra2608 benimde 2 gece gidiyor bir gece evde. 🥺 Gece oğlumla baş bssayiz. Sağlıkla gidip dönsurrde insallh
kubra2608 pirenakovalayanhamsi inşallah geçmez bebeğinize duamdasınız hep 🙏🏻Sonuçta sizde istemezsiniz böyle bi şeyi.Her şey rabbimden
pirenakovalayanhamsi kubra2608 bende sizin için dua edicem özellikle kızınız için. 🙏🥰 Hiç zorluk çekmesin diye çok dua edeceğim 🙏
kubra2608 pirenakovalayanhamsi 2 gece olması kötüymüş tek kalmak zor gerçekten 😓rabbim ayaklarına taş değdirmesin inşallah 🙏🏻
Aysenurse Gulsen96 merhaba Gülşen hanim lekeler gectimi bi hastalikmiymis ogrendinizmi oglumda daa küçük küçük acik kahve lekeler var 1 yasina girdi son zamanlarda sayisi artti ne yapmaliyim sizce
Aysenurse kubra2608 geçmiş olsun bu kahverengi lekelerden oglum da da var bu hafta cocuk dokoruna ve cildiyeye getirecegim sizin lekelerin sayısı ve boyutu nedir .ben 18 tane saydim boyutlari noktadan biraz büyükler
kubra2608 Aysenurse doğduğunda 7-8 tane vardı boyutları biraz büyük şimdi artmaya başladı ama küçük küçük çıkıyor