pirenakovalayanhamsi kubra2608 çok öteden bile gelebilirmis bu gen yani belkide dedenisin dedesinde vardı 🤷♀️ kızınız doğunca doktor muane de fark edip söylemedi mi araştırmaya gidin vs diye
pirenakovalayanhamsi kubra2608 aslında o bir polis çok sorgular ama beni sorgulamadi belkide kırmak istemedi sevdiği için 🥰
pirenakovalayanhamsi kubra2608 Yaa gerçekteni ne güzel tesadüf. Şimdide görevde gece gitti sabah gelecek 🙏 bazen suçluluk duyuyorum sakladığım için. Ama söyleyecek ozguven yok..
kubra2608 pirenakovalayanhamsi benim eşimde 12 36 çalışıyor.Haklısınız ama söyleseniz de eşiniz için bi şey değişmez bence sizi çok sevdiği belli 😊
pirenakovalayanhamsi kubra2608 benim yüzümden bebeğe geçme ihtimali var ama belki bu fikrini degisir😢
pirenakovalayanhamsi kubra2608 benimde 2 gece gidiyor bir gece evde. 🥺 Gece oğlumla baş bssayiz. Sağlıkla gidip dönsurrde insallh
kubra2608 pirenakovalayanhamsi inşallah geçmez bebeğinize duamdasınız hep 🙏🏻Sonuçta sizde istemezsiniz böyle bi şeyi.Her şey rabbimden
pirenakovalayanhamsi kubra2608 bende sizin için dua edicem özellikle kızınız için. 🙏🥰 Hiç zorluk çekmesin diye çok dua edeceğim 🙏
kubra2608 pirenakovalayanhamsi 2 gece olması kötüymüş tek kalmak zor gerçekten 😓rabbim ayaklarına taş değdirmesin inşallah 🙏🏻