pirenakovalayanhamsi kubra2608 kimde olduğu çok önemli değil ki artık. Fakat bende şöyle bir durumda var ben eşime. Hiç bahsetmedim bu durumdan yapamadım..
pirenakovalayanhamsi kubra2608 çünkü bebekte bile olması için en az 5 6 ve büyük boylarda olmalı. Seninki normal doğum lekesi.
pirenakovalayanhamsi kubra2608 sordu. Gecistirdim. Belkide biliyor bilmiyorum yani ben olsam araştırırdm hep neyi var diye.
pirenakovalayanhamsi kubra2608 çok öteden bile gelebilirmis bu gen yani belkide dedenisin dedesinde vardı 🤷♀️ kızınız doğunca doktor muane de fark edip söylemedi mi araştırmaya gidin vs diye
pirenakovalayanhamsi kubra2608 aslında o bir polis çok sorgular ama beni sorgulamadi belkide kırmak istemedi sevdiği için 🥰
pirenakovalayanhamsi kubra2608 Yaa gerçekteni ne güzel tesadüf. Şimdide görevde gece gitti sabah gelecek 🙏 bazen suçluluk duyuyorum sakladığım için. Ama söyleyecek ozguven yok..
kubra2608 pirenakovalayanhamsi benim eşimde 12 36 çalışıyor.Haklısınız ama söyleseniz de eşiniz için bi şey değişmez bence sizi çok sevdiği belli 😊
pirenakovalayanhamsi kubra2608 benim yüzümden bebeğe geçme ihtimali var ama belki bu fikrini degisir😢
pirenakovalayanhamsi kubra2608 benimde 2 gece gidiyor bir gece evde. 🥺 Gece oğlumla baş bssayiz. Sağlıkla gidip dönsurrde insallh
kubra2608 pirenakovalayanhamsi inşallah geçmez bebeğinize duamdasınız hep 🙏🏻Sonuçta sizde istemezsiniz böyle bi şeyi.Her şey rabbimden
pirenakovalayanhamsi kubra2608 bende sizin için dua edicem özellikle kızınız için. 🙏🥰 Hiç zorluk çekmesin diye çok dua edeceğim 🙏