Emirim21 Ege_Ruya çocuğunuz kaç aylık acaba. Benimde 2 aylık bebeğim var sabahın 5:30, da kalkıyor ıkınıyor gibi sanki ne uyuyor nede beni uyutuyor 🙄
Ege_Ruya Hlyslh alıyor anne sütü ama sindirim sistemi bebeklerde geç düzenlendigi için öneriyorlar hiç bir zararı yok faydası dışında
Ege_Ruya 09Mira_ yed yediklerine çok dikkat etmelisin sap simpleksi 4 × 8 mi verdi biz de öyle kullanıyoruz etkisini gördük ama yediklerimizle dikkat etmezsek ne kadar gaz damlası kullanırsak kullanalım bebekler gaz oluyor
Ege_Ruya Kararsizbirben sahte değil de saklama koşulları belki farklı tutulmuştur sonuçta canlı bakteriler barındıran bir ilaç o sebepten etki görmemiş olabilirsin ben etki gördüm kullanıyorum doğduğu günden beri bugün 50 günlük olduk
Aak040422 Barlas_mom ne kadardır kullanıyorsunuz acaba benim kızımda 3 ay 18 günlük 2 aydır kullanıyoruz ne kadar devam edicez bilginiz var mı
Barlas_mom Aak040422 ek gıda dönemini atlatalım da ondan sonra bırakmayı düşünüyorum ben bağırsakları ek gıdaya da alışınca yani