DDG88 Ege_Ruya biz ilk üç ay provim kids probiyotiğini kullandık doktor önerisiyle, gaz sancısının bitimiyle bıraktık. Ek gıdaya geçince de bağırsaklar alışıncaya kadar yine bir iki ay kullandım.
Perilice20 Ege_Ruya biogaia ve maflor kullandim. İkisinden de memnunum açıkçası. Maflor ishalini şıp diye kesti yavrumun. Biogaia kabız olduğu dönemde rahatlatmıştı. Bence bu prebiyotikler bebeklerdeki iştahı bile etkiliyor
Ege_Ruya Perilice20 kesinlikle gaz sorunu olan bir bebek ve sürekli ikiniyor doğduğu günden beri kabızlık yok ama ıkınma var sürekli sab simplex ve maflor kullanıyorum çok rahatlatıyor uykuları düzene girdi
Mirayhavvanur38 Ege_Ruya Bende turuncu kullanıyorum ama kabız yaptı nasıl olduysa işe yaramadı probiyotik yazmıyor üstünde ama diyare ve gaz sancısı için kullanılır yazıyor
Mrysmg Ege_Ruya benim bebeğimde gazdan uyuyamiyor gaz sancisiyla uykusu bölünüyor hep gazi gecmiyor bir türlü gaz icin damla verdi doktor metsil diye duzenli kullaninca gecer mi acaba napicam bilmiyorum
Emirim21 Ege_Ruya çocuğunuz kaç aylık acaba. Benimde 2 aylık bebeğim var sabahın 5:30, da kalkıyor ıkınıyor gibi sanki ne uyuyor nede beni uyutuyor 🙄
SulNur Forbiome Minies kullanıyoruz, doktorumuz 1 yaşına kadar kullanmamızın iyi olacağını söyledi 👍🏻
Serpilllll Bizimde sürekli ıkınmayı takip eden gaz sancılarımız var bize de doktor mavi olanı önerdi. Acaba kaç günde etki ediyor.