Mirayhavvanur38 Ege_Ruya Bende turuncu kullanıyorum ama kabız yaptı nasıl olduysa işe yaramadı probiyotik yazmıyor üstünde ama diyare ve gaz sancısı için kullanılır yazıyor
Ege_Ruya Perilice20 kesinlikle gaz sorunu olan bir bebek ve sürekli ikiniyor doğduğu günden beri kabızlık yok ama ıkınma var sürekli sab simplex ve maflor kullanıyorum çok rahatlatıyor uykuları düzene girdi
Mrysmg Ege_Ruya benim bebeğimde gazdan uyuyamiyor gaz sancisiyla uykusu bölünüyor hep gazi gecmiyor bir türlü gaz icin damla verdi doktor metsil diye duzenli kullaninca gecer mi acaba napicam bilmiyorum
Emirim21 Ege_Ruya çocuğunuz kaç aylık acaba. Benimde 2 aylık bebeğim var sabahın 5:30, da kalkıyor ıkınıyor gibi sanki ne uyuyor nede beni uyutuyor 🙄
SulNur Forbiome Minies kullanıyoruz, doktorumuz 1 yaşına kadar kullanmamızın iyi olacağını söyledi 👍🏻
Serpilllll Bizimde sürekli ıkınmayı takip eden gaz sancılarımız var bize de doktor mavi olanı önerdi. Acaba kaç günde etki ediyor.
Senaelif1 Serpilllll yo anne. Sütü alıyordu o zaman 3 aylıktı damlayla verdim ya da kaşıkla da verebilirsin demişti
Barlas_mom Ege_Ruya 4 ay 7 günlük oğlum bizde maflor kullanıyoruz. Mama içiyor oğlum sadece anne sütü yok. O yüzden bize oldukça iyi geliyor
Ege_Ruya Barlas_mom bizdede durumlar aynı anne sütü yetersiz fazlasıyla az mama içiyor o yüzden iyi geliyor 50 günlük olduk
Aak040422 Barlas_mom ne kadardır kullanıyorsunuz acaba benim kızımda 3 ay 18 günlük 2 aydır kullanıyoruz ne kadar devam edicez bilginiz var mı
Tugbaxx Barlas_mom https://www.google.com/shopping/product/1?q=maflor&client=ms-android-xiaomi-rev1&biw=393&bih=720&tbs=vw:g&prmd=isnv&prds=num:1,of:1,eto:5102231583721181704_0,prmr:1,pid:5102231583721181704,cs:1 Bu mu kullandgnz
Hlyslh Ege_Ruya probiyotik kullanmalı mıyım diye doktoruma sordum o da anne sütü doğal probiyotiktir ekstra kullanmanıza gerek yok dedi. Sizin bebeğiniz anne sütü almıyor mu ya da doktorunuz hangi sebeple probiyotik başlattı öğrenebilir miyim?
Ece011 Hlyslh başta bize de söylemedi doktor ama kaka yaparken çok zorlanıyordu kızım besin alerjisi çıktı zaten sonradan. O şikayete gidince önermişti doktoru.
Ege_Ruya Hlyslh alıyor anne sütü ama sindirim sistemi bebeklerde geç düzenlendigi için öneriyorlar hiç bir zararı yok faydası dışında