Perilice20 EbruAdem hayır bebeğim beş buçuk aylık yoğurt vermiyorum henüz doğrudan damla olarak veriyorum kaşıkla gece yatmadan önce
Nil5 Bizde 1 yaşındayız aşırı ıkınma ve kabızlık var hangisini alıp kullanabilirim yapsada çok sert yapıyor ve çok ağlıyor maflor aldım ama gazlı ishali olan bir bebek olmadı hiç önerebiliceğiniz var mı
EbruAdem Perilice20 malforu nasıl kullanıyorsunuz acaba benim bebeğim de ishal yoğurtla tüketemiyor da merak ettim nasıl kullandığınızı
Emirim21 Ege_Ruya çocuğunuz kaç aylık acaba. Benimde 2 aylık bebeğim var sabahın 5:30, da kalkıyor ıkınıyor gibi sanki ne uyuyor nede beni uyutuyor 🙄
Ege_Ruya Hlyslh alıyor anne sütü ama sindirim sistemi bebeklerde geç düzenlendigi için öneriyorlar hiç bir zararı yok faydası dışında
Ege_Ruya 09Mira_ yed yediklerine çok dikkat etmelisin sap simpleksi 4 × 8 mi verdi biz de öyle kullanıyoruz etkisini gördük ama yediklerimizle dikkat etmezsek ne kadar gaz damlası kullanırsak kullanalım bebekler gaz oluyor
Ege_Ruya Kararsizbirben sahte değil de saklama koşulları belki farklı tutulmuştur sonuçta canlı bakteriler barındıran bir ilaç o sebepten etki görmemiş olabilirsin ben etki gördüm kullanıyorum doğduğu günden beri bugün 50 günlük olduk
Aak040422 Barlas_mom ne kadardır kullanıyorsunuz acaba benim kızımda 3 ay 18 günlük 2 aydır kullanıyoruz ne kadar devam edicez bilginiz var mı
Barlas_mom Aak040422 ek gıda dönemini atlatalım da ondan sonra bırakmayı düşünüyorum ben bağırsakları ek gıdaya da alışınca yani